Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Ja oke én azt hittem 5 napja jelent meg a game, de nem 5 napja hanem kb. 10, így egy 400-as már annyira talán nem hajmeresztő, de egy 2400-as...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Az lófasz.

Előbb lett meg egy második hely. Aki lelőtt annak 4500+ killje volt



Ha azt vesszük, hogy 10 napja jelent meg a game az 450 kill /nap. :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ez mind nagyon szép és jó, de őőő, izé: én egyszerűen nem tudok lelőni senkit sem ebben a játékban, csak repülnek a számok a képernyőn, de nem akarnak meghalni. :D Van olyan fegyver, amivel ölni is lehet, vagy ha ott a lila armor, akkor baszhatom?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Gyerekek, ez kurvára boooooring.

Miért nem játszol a haverjaiddal/innen valakivel? Nekem ez a 4. ik BR amit kipróbáltam ,de szerintem összesen nincs meg benne az 50 óra Solom. Gondolom az Apexet is ezért tervezték 3 fősre alapból, mert látták, hogy többi br-ben is aktív játékosok nagy része duo/squadozik szvsz. A lootolás közben lehet beszélgetni meg ökörködni és máris nem lesz olyan unalmas.




Nem használok headsetet, sose szerettem. Egyébként a kommunikáció nagyon jó a játékban, szóval az speciel itt nem is hiányzik.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Először az armort kell lelőni az ellenről aztán fogy az élete. (ha jól tudom)
Nem a lila armor a legerősebb hanem van sárga is. De nem csak abból, hanem fegyverből is van sőt ma találtam sárga hátizsákot. Abba fér a legtöbb cucc.



Először az armort kell lelőni az ellenről aztán fogy az élete.

Ja, először az armorod fogy el, aztán mészárolnak le... mert ugye az old school FPS-ekben az a rendszer, hogy a damage 2/3-át, neadjisten armortípustól függő százalékát nyeli be a páncél, az ugye túl nehéz. :D

Mellesleg azt nem tudom beállítani, hogy értelmes játékhoz illően számként jelezze ki a HP-mat és az armoromat a játék hülye csíkok helyett? Fura, hogy amikor lövöldözöm, kiír itt nekem mindenféle számokat, de egyszerűen nem tudom mihez társítani, mennyit sebzek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Lehet rosszul gondolom és nem így van...

Annyit sebzel amilyen számokat kiír. Az a sebzés/ek száma. Azt is hallani, hogy mikor lövöd le róla a páncélt mert van egy hangefekje.
A fejlövés az midig nagyobb kijelzett szám adott fegyverrel.



És mennyi HP-d van? 100?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



nekem mindig úgy érződik, mintha lenne 50 hp-m, ellenfeleknek meg 500 :D



100 hpd van + armortol fuggoen még extra 50/75/100 (a sárga armor is 100at véd csak), arrol nem tudok hogy armornal van e sebzes csokkentes szerintem csak fixen plusz HPt ad.

Be tudod allitani hogy lovesenkent mutassa a sebzest vagy kumulativan egyben.
Amugy színekkel jelzi hogy eppen milyen armort losz vagy ha már nincs rajta semmi (meg az armor elfogyasat is jelzi egy hang)

Amugy ha nagy a csata neha erdemesebb mondjuk egy szetlott kek armort nem elkezdeni javitani hanem inkabb felvenni a kozeli asztalrol egy vadiuj feheret majd healelsz utána :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ez az én problémám is.

Meh, visszamentem kvékezni és olyan jó érzés, hogy oda mennek a lövéseim, ahol a crosshair van, csodákra képes ez a modern technológia. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hát akkor szerintem hanyagold a BR-eket ha te ilyen magányos harcos vagy, mondjuk az APEX-ben még nincs sok tapasztalatom, elég pörgősnek tűnik egy PUBG hez képest. Meg alapvetően nem értem miért egy quakehez hasonlítasz egy BR játékot teljesen értelmetlen. Ha nem lenne a kezdeti játékszakaszban a lootolás/helyezkedés akkor a végjáték se tudná nyújtani azt adrenalinfröccsöt ami összehasonlíthatatlan más FPS ekhez képest. és akkor a taktikai részét még nem is mondtam, engem múltkor lebaszott a haverom, hogy miért lőttem az adott a helyzetben (tiszta célpont), mert azzal elárultam a pozíciónkat. Számodra meg az FPS=10 másodpercenként leinstagibelsz valakit meg folyamatos respawn stb. a Kettő annyira távol áll egymástól, hogy értelmetlen összehasonlítani.

Amúgy headseteket én is utálom ezért rendeltem alliról egy jó kis talpas mikrofont a jó öreg Sennheiser HD 201 fülesem mellé.

RW nek amúgy van már Discord szobája?



RW nek amúgy van már Discord szobája?

Nincs, de gondolkodtam mar rajta egy ideje. Steam groupot ugy se hasznalja senki, voipra meg teljesen jo csak oszinten szolva baromi lusta voltam csinalni egyet. :D Ha gondolod csinalj egyet nyugodtan aztan majd szet lesz dobalva a cime.



Az imént Bandidoval futottunk pár kört, sikerült nyernünk is, de amit igazán meg kell osztanom az a következő rejtélyes scenario:

Egyik meccsen vége felé közeledtünk, 2-en maradtunk a csapatban, 3. tagunk időközben ostoba módon előrefutott, meghalt és kilépett. Mi 2-en kihúztuk végéig a meccset.
A szabad kör már annyira kicsit volt hogy egy épületbe húzódtunk be ami mellett pár tartály és egy fal volt. 2 Squad volt már csak életben, rajtunk kívül még 1. Telt az idő, nézelődtünk minden felé, sehol senki. Annyira kicsi lett már a gyűrű, hogy majdnem szinte egymás mellett fértünk csak el, azon kívül sebződés. Továbbra is sehol senki. Se alattunk, se a tetőn. De annyira kicsi volt már a kör, hogy azon kívül nincs az a büdös élet, hogy ennyi ideig életben tudjanak maradni normális esetben. És aztán 100%-ig bezáródott a kör, nem volt szabad hely, elkezdtünk gyorsan sebződni, ekkor döntöttünk úgy, hogy villámgyorsan körbefutunk, tartályok mögé, fal mögé, mindenhova benézünk.
Sehol senki. Már rég meg kellett volna halniuk körön kívül, de sehol senki. És szépen megölt minket a kör mert nem bírtuk sokáig a sebződést, hiába volt nálunk heal. 2. helyen végeztünk, ők meg championok lettek of course.
No fucking way, hogy ez nem bug, nem exploit vagy nem cheat volt. Gratulálok nekik.



Azt hozzá kell tenni, hogy azon a részen nincs föld alatti terület. Tehát két lehetséges hely volt ahol lehetett létezni körön belül ott meg mi voltunk... (ház teteje és alatta a földszint) Ugyan nem fülessel játszok most mert asszony lenyúlta, de nem is hallottam semmi mozgást rantunk kívül. Amikor az utolsó kb 2 személyes kis kör bezárult ott meg már olyan sebzés volt, hogy kb 5-6 másodperc alatt kinyúvasztott. Healelni sem volt idő.


Lou képe
Lou
Donator

vmi stream rögzítőt belőhettetek volna gyorsan és mehet bug reportba

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Igen, de ez már késő bánat...



Dropshipen nem lehettek?



Ez jó kérdés, de én úgy emlékszem, hogy nem volt felettünk dropship. Azt hallani is lehetne ahogy ott lebeg.



Nem volt felettünk semmi, ebben teljesen biztos vagyok, feltűnt volna már akkor amikor felnézünk épület előtt.
Gyűrűn kívül sehol nem lehetne túlélni norm esetben. Vagy találtak valami exploit helyet ahol nem fog a sebzés, vagy cheat. Vagy nem regisztrálta a játék a halálukat ami iszonyatosan nagy bug lenne de ezt valószínűtlennek tartom.



Marhaérdekes, kettő menet gond nélkül ment, erre 3-nál kidobott. Mint itt: https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Apex-Legends-crashing-without...
Van, akivel 0%-ban azonos a gépem, szóval passz.



Itt a csoport ha valakit érdekel, hátha ez többre viszi mint a Steames :)

https://discord.gg/tX9wVc



"Bad_module_info" hibával nekem is fagyott már ki nem egyszer (játék megfagy, kivág desktopra hibaüzenet nélkül, Eseménynaplóban tudtam megnézni hogy erre hivatkozik az application error), nemrégi patch óta viszont nem fordult már többet elő nálam, le is kopogom. Látom viszont sokaknak van problémájuk fagyással, remélem rendbe tudják hozni mihamarabb.



Milyen jó a random csapat....
Sárgával karikáztam ahová mi ugrottunk és pirossal ahová a kretén egyedül.
Lehet tippelni, hogy ki halt meg szinte rögtön...

ShowHide spoiler #Titok!


Hát akkor szerintem hanyagold a BR-eket ha te ilyen magányos harcos vagy

Elvileg az Apexben lesz solo és duo mode is, persze majd kiderül, hogyan fog működni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Pontosan ugyanugy ahogy most is mukodik csak nem lesz aki felszedjen ha meghalsz.



Why not skull town? Az eddigi tapasztataim alapján az egy fun kezdőhelyszín, mindig van egy kis harc, anti-boring! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!