Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Lehet csak észrevette, hogy nem játszik senki a quake-el, ezért próbálta ki. :(



OFF de ha már a játékstílusoknál tartunk szerintem meg a Quake3 megszégyenítése ez a class alapú champions szóval én meg azt nem próbáltam még ki soha :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Miért nem hagyjátok elmenni?


Boz képe
Boz

Nem szoktam elolvasni amit írsz, de ezt az utóbbi párat most megérte. :D
rwurl=https://img.fireden.net/v/image/1476/47/1476470449134.png

Éljenek a videojátékok!



OFF: Ne már, már a Quake 3 is megszégyenítése az igazi Quakenek. Életem nagy csalódása volt anno, mert reménykedtem, hogy egy igazi Quake 2-őt kapok, lovagokkal, gránátos ogrékkal mindennel... Championsról ne is beszéljük... Egy igazi, tökös Quake 2 kellene, ahogy a Doomból is lett új, mindenféle multy mutyi nélkül. :'(



"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



PunkZoli írta: Lehet csak észrevette, hogy nem játszik senki a quake-el, ezért próbálta ki. :(

A hype miatt próbáltam ki egyébként, meg mert videók alapján bejövősnek tűnt.

Egyébként meg játszanak a Quake-kel, csak hát neked nem sikerült élvezned, mert nem volt türelmed beletenni annyi időt, amennyi ahhoz kellett volna, hogy kompetens legyél.

Mert hát ezekkel a statokkal sajnos tényleg élvezhetetlen a Quake:
https://stats.quake.com/profile/PunkZoli/weapon/
Kb. 5 órát kéne instagibbelned csak botok ellen, és máris élveznéd, de nope, az Apexben lehetsz healer. :D

Szerk: Csak hogy kifejtsem: egyáltalán nem borzalmas egyébként, csak hiányzik a tapasztalat LG-ben és rakétában, a rail még el is megy. Ha gyakorolnád a trackelést az LG-vel, a rakétával meg mondjuk nem testre akarnál lőni, máris ott lennél az átlagban, botok elleni instagibbeléssel meg korrekt (az átlagnál jobb) lenne a railed.

Most azért vagy szar és azért nem élvezed a játékot, mert mivel rossz az LG-d és a rakétád, így a rossz fegyverekre (a nailre és a shotgunra) hagyatkozol a jobbak helyett. Ez felborítja a metádat és belevernek miatta a földbe. 10 óra gyakorlással kijavíthatnád az egészet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Na, sikerült megint egyet játsszak (persze, a következőbe kidobott, szegény csapattársak :D). Kérdésem:
- Hogy a rákba lehet felmászni a falra? Két csaj is felugrott, én a melák, pajzsos arccal voltam, de hiába sprinteltem, dupla ugrásoztam, nem mászott fel.
- Miért oldalaznak, remegnek sokan? Szoktam nézni a többieket, míg hulla vagyok, és sokszor jobb-balra lépkednek, meg mitom én. Mintha idegbetegek játszanának :D
- Ha Wraithel vagyok, a speckó skilljét, az alapot, hogy érdemes használni? Láthatatlan leszel, vagy csak nem sebeződsz?
Azt figyeltétek mennyi nig.. színes bőrű karakter van?



Én úgy láttam, hogy mantle van, tehát ha felugrasz és eléred a fal tetejét, fel fogsz mászni. Oldalazás: úgy nehezebb célpont vagy.

A többihez noob vagyok. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



tartsd nyomva a Space-t a falnál és nézz felfele. Ha jó időben engeded el még megkapaszkodni is lehet a tetején.

A rasszista dolgokat meg felejtsd el. Ez egy ultra modern libero játék, de ha bent vagy a gameben akkor már semmit nem lehet érzékelni belőle.



Az okés, de magas falról van szó. Mint Tomb Raiderben a fehér falrészek, ahol még egyszer lehet ugrani a falon...
Kösz, Moken!


Boz képe
Boz

-Ugrasz, hozzáérsz falhoz és nyomod az ugrást tovább, ilyenkor elkezd mászni picit a karatered és ha eléri még azt a pontot akkor felhúzza magát a peremen.
-Meg lehet vele úszni 1-2 találatot néha.
-Csak sebződés, nem leszel láthatatlan.
-Egyetlen fehér férfi van a játékban, Caustic, aki eléggé toxikus. :^)

Éljenek a videojátékok!



Azert, mert most par ora alatt nem tudtal mit kezdeni vele meg nem lesz sekelyes tulhypeolt retardaltakra szabott szerencsejatek.

Egyszer nyertem: akkor, amikor nem csináltam semmit, senkit sem tudtam megölni és damage-ből is csak néhány 100-at sikerült összehozni... ez azt jelenti, hogy a skill erősen tendál a nullához a játékban, nem? Lutri.

Egyébként meg nem az a bajom, hogy szar vagyok (új multis játék, amivel még sosem játszottam: minimum 10 óra, hogy kompetens legyek), hanem az, hogy a gyakorlás lehetősége helyett vesztegetik az időmet (vagyis minimum 15 óra, hogy kompentens legyek :D). A QC-ben simán elvoltam úgy 100 óráig, hogy én voltam a céltábla, mert minden egyes játékkal közelebb kerültem ahhoz, hogy végül ne én legyek az. Az Apexben ez a folyamat nehézkes, és nem is igazán érezteti veled a játék a fejlődést.

Fogok még neki esélyt adni, aztán lehet, hogy igazad is lesz végül, de nagyon hiányzik nekem egy olyan gyakorlómód, amiben botokra lövöldözve tudná az ember megszokni a harcot és kiismerni a nüanszokat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



- Közvetlen a fal előtt tartsd lenyomva a space-t és nézz fel. Nem kell double jump meg ilyenek. Egyenesen menj a falnak, fal előtt space lenyomva tart, és felfele nézel. Ennyi.
- Minimalizálják az esélyt hogy távolról bekapjanak egy fejest, ezért nem egy helyben állnak.
- Az túlzás hogy láthatatlan lesz Wraith, ha megszoktad az effektet nyomon lehet követni hogy merre halad éppen. De amúgy igen, láthatatlan, ÉS sebezhetetlen is pár másodpercig. Menekülésre tökéletes, fedezékbe, de ha ügyes vagy az ellenfelet is oldalba/hátba kaphatod ezzel. Nekem összejött már egy kör eleje fele, hogy így sikerült két ellenfél mögé kerülnöm és lekapnom őket. A portál rakást érdemes menekülő útvonal kialakítására, vagy gyűrű elől futásnál gyűrű mögé beszorult társ gyors kimenekítésére használni. Szuper ambush pontot is kialakithatsz vele ellenfeleknek, mivel ők is belemehetnek és nem tudják mi vár rájuk a túloldalon, ahol ti álltok 3an arra várva hogy belesétáljanak a célkeresztjeitekbe.



Kösz, srácok. El kell kezdjek 2-3 karaktert betanulni még, eddig a gépfegyveres csajjal toltam, egyszerűbbnek tűnt. Giblartár és a Robot lesz a másik kettő szvsz.



Nekem egyelőre Bloodhound esik kézre, szerintem tök hasznos a képessége, ha noob vagy.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Pro tip:
- Falra futásnál, mielőtt felkapaszkodnál a fal tetejére, engedd el a W-t (előrét), ekkor a karaktered megáll kapaszkodó pozícióban és körül tudsz nézni anélkül hogy felmásznál.
- Repülőből kiugrás után gyorsabban repülés: először nézz le hogy elérj minél nagyobb sebességet (bal oldalt látod a sebességet, menjen 145-ig), majd igazitsd vissza kivánt célpont felé előre, így menj kb. 135-ig, majd utána megint vidd lejjebb egeret 145-ig, majd ismét előre cél felé, és így tovább.
- Magaslati légballonból való kilövés esetén: mikor már eléred a légballon tetejét, nyomd le a W-t, abban a pillanatban amikor kilő, nyomd le a jobb egeret is. Haladj a kívánt irányba így (oldalazhatsz is közben), az eredmény pedig az lesz, hogy földközelben a jetpack fent fog tartani és tovább fogsz repülni amíg el nem engeded a lenyomott gombokat. Így lehet nagyobb távokat is megtenni.



Jah a Wraith menekulesre jo meg tavolabbrol flankelesre sebzodes nelkul, kozelharcban azonnal kiszurjak a lila kis vonalat amit magad utan huzol (Mirage ultimateje 'jobban' láthatatlan de azért az se teljesen az)

Kezdoknek en is bangaloret ajanlanam egyrészt ott a 2 fustgranat ami kivalo harcok megszuntetésére legyen az kozel vagy távol harc, a masik meg hogy ha elkezdenek rád loni egybol gyorsabban szaladsz :D (mondjuk a Wraith meg bemondja hogyha rad celoz valaki pl)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Már az nagyon kezdőn túl vagyok. Hamar adaptálódok a gamekhez, csak szeretek minden azonnal tudni :D. Egyelőre az ugrást még lepasszolom, legyen másé a felelősség :D Most megint belelendültem, sajna nem kaptam meg a második killemet, mert nem tudom... Kivégeztem a faszit ezzel az animációssal, de semmi. Lehet feltámasztották később, mert elkaptak pár perc múlva, szóval a csapattársai még éltek.



- Közvetlen a fal előtt tartsd lenyomva a space-t és nézz fel. Nem kell double jump meg ilyenek. Egyenesen menj a falnak, fal előtt space lenyomva tart, és felfele nézel.

Miért írja mindenki ezt a felfelé nézést? Ha egyenesen előre nézek akkor is felszalad a falon.



Nem értem, hogy mi a faszomért lép ki mindig egy játékos a csapatból ugrás során urás után....
Ez volt ma az 5ik ilyen meccs.



Bug miatt. Engem is akkor dobott ma ki 2*.



Szar a netkód, de bugosnak nem tűnik, szóval érdemes megnézni az internetedet. Ugye nem routerről tolod?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



De. Ám eddig sehol sem volt még gondom, Warhammer Vermi 2 is simám ment stb.. Sokan írják, hogy hibaüzenet nélkül kilép a program. Az még okés lenne, ha a menübe kerülök vissza, de miért zárná be a teljes játékot, ha a nettel van baj :D



engem az idegesít, hogy néha giga 15 mp-es laggjaim vannak, mint amit quakeben szokott a szerver csinálni, de úgy tűnik itt csak nekem szokott lenni, viszont mindig csak ugyanabban a gameben/serveren. Előbb legyaktam volna mindenkit erre 15 másodperc kiesett és gg wp...



400+ kill eddig Apexben az hogy ? Összerakott a matchmaker egy 250 meg egy 400 killes dudeal. Hogy a brébe lehet valakinek 400 killje ennyi idő alatt ? (Meg is nyerték a kört mondjuk még egyszer reviveoltak is (amikor ugye teljesen meghal az ember) én kb. rohantam utánuk egész meccsen :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



2400ast is láttam már



400 killt a jobbak 20-30 meccs alatt hozzák :D



Én is láttam már több ezrest killest.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!