Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Yup, gond az nincs vele csak neha szuneteltetni kell egy kicsit ha tulsagosan unalmassa valik. Mondjuk az "uj" Twitch ToS is rendesen hazavagta a karakteret es mar nem nagyon megy a shittalk a tobbi streamerrol, pedig anno kurva szorakoztato volt. :)
rwurl=https://youtu.be/SGThtu8Gjso



köszi a játékot mégegyszer Bandido és Corey, remélem még tolhatom veletek máskor is :D Közben sikerült rájönnöm mi volt a baj a hanggal: egy hete volt audio driver frissítés és valamiért nem a headset mikrofonját, hanem a laptopét állította be a windows, remélem most már jó lesz.



Jah Bajnokok ligáját is minek nézi a sok hülye, amikor a haverokkal is lehet focizni, meg egészségesebb is :D



Hé, itt egy kis klasszikus:
https://www.twitch.tv/fatal1ty

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Végre itt van a Tetris battle royale, hogy megreformálja a műfajt:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=fIV1CHo8NsM

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én is köszönöm a lehetőséget, sajnos tegnap kivételesen szarul játszottam. Kb érthetetlen volt amit beszéltél annyira szarul hallatszott. Néha még be is ragadt és ilyen 1-2 másodperces "hang" ismétlődött egy kis ideig.
Azt meg nem értem, hogy miért "ragadok" be játékba. Fura hiba volt. Először mikor ujraindítottam a játékot nem is indult el hanem kiírta, hogy origin update elérhető indítsam ujra az origint. De utána is előjött ez a hiba szóval nem az okozta.



wumbotize igazából robot, csak emberi kezeket varrtak rá

mellesleg jackblack ftw :D
rwurl=https://youtu.be/9fKpbTcAk1E

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Streamnézős elmélkedés átdobva ide:
http://www.rewired.hu/content/elmelkedjunk-jatekokrol?page=23

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nyomtam egy játékot de kaptam két akkora gyökér csapattársat, hogy csak na. Együtt voltak mindkettő ilyen 200+ killes de egy rohadt szót nem szoltak, nem írtak semmit nem jelölték, hogy merre menjünk nem jelölték az ellenfelet ha észrevették csak rohantak mint a mérgezett egér én meg utánuk. Persze agyonlőtték mindkét tudóst az lett a vége. Utána ki is léptem annyira elment a kedvem az egésztől.



Én meg 2 körben is kaptam 4-10x threat scopeot (még a távolságot is méri nem kell pingelni) erre egyik körben G7 másikban meg triple taket kapok hozzá amiből a lövések 2/3a nem is talál a távolság miatt :)
Úgy tűnik a játék most már nem fagy ki random ha indítás után elsőnek benyomom a training mapot, legalábbis most 2 órán át ment előtte meg 1-2 játék alatt 100% fagyott.
Az én kedvencem amikor képesek későn ugrani és levisznek 2 team mellé, holott a játékban egy helyen van kb annyi cucc hogy 1 team osszeszedje magát, ilyenkor jon a p2020 meg mozambik harc :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Na, én is megnézem kipróbálom ezt az Apex-et :D



Sok idióta csak nézi nem játszik... :D
rwurl=https://i.imgur.com/eJT85pB.jpg



A tegnapi többnyire sikertelen menetek után (egyszerűen nem tudtam ráérezni a célzásra..) az imént sikerült kifognom két jó meccset, a másodiknál pedig talán az eddigi legjobb teljesítményemet nyújtottam :)
A legelején landolva lendületesen nyomultunk előre, kicsit agresszívebben, és végül a mezőny 1/3-át (60-ból 20 kill) a másvilágra küldtük jól kivitelezett támadásokkal. A győzelmi lövést jómagam adtam le egy Peacekeeperrel, azt kell mondjam elég badass érzés volt :D

Eredmények:

ShowHide spoiler #

Soha rosszabbat! :)



Esetleg ha még valakinek újdonság lenne:
Nem csak berúgni (illetve második rúgásra dezintegrálni) tudod az ajtókat, hanem távolról a zárra lőve kinyitni is :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Plusz most olvastam, hogy minden karakter ugyan olyan gyors, csak valamelyik jobban szedi a kezét :D



A peacekeeper az kb must have fegyver mert annyira fasza. Annál már csak a Mastiff a jobb. Sajnos az ritka mint a fehér zorró. (bár volt már, hogy egy meccs alatt kettőbe is belefutottam) de összesen 4 szer találkoztam vele eddig.




Na, a tutorialt végigtoltam, de olyan kérdésem van, hogy a játékban lehet nevet váltai? Vagy csak orig accon? Mert akkor szoppancs, nem engedi a nevemet, mert regelték már... Steam-en ugye ez nem számít a játékbeli nickek lehetnek azonosak... :(



Origin profilhoz van kötve.



Sebaj, készítettem egy új személyiséget :D Na, aki akar suszerbogar néven vagyok fent, vagy mi. Mikrofont nem tudok használni, mert kicsi a lakás és amikor játszom, alszik a gyerek (és laptop mikrofon miatt kissé hangosan kell beszéljek).



kicsi a lakás és amikor játszom, alszik a gyerek
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=V1FFVWEQnSM

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Bassszameg. Bekerültem egy olyan csapatba, ahol valami prok nyomták, mind a kettő arcnak halálfejek voltak a szintjük helyén. Mi voltunk a legjobb csapat is az elején, ahol mutatják ezeket. Na, mentem utánuk, mint a kutya, dobáltam az töltényeket, ha kértek, még öltem is egyet. Szóval, utolsó percekben vagyunk, valami sivatagban rohangászunk, erre crashel ez a szar és kidob memória hibára hivatkozva :'( Basszameg.



A peacekeeper az kb must have fegyver mert annyira fasza

rwurl=https://youtu.be/uCaX1WHtOJM

:D Nyilvan segit ha celozni is tudsz, de ezen most jot rohogtem igy koran reggel.



Belenéztem egy kicsit ebbe az Apexbe én is... hát, bár értem én, hogy BR-hez képest ez egy jobb játék, ez még mindig elég szar. Felveszel egy fegyvert, nincs lőszered, ezért hátha alapon mászkálsz a pályán, veszel fel minden szart, ilyen attachment, olyan attachment, tudja faszom mire jó, aztán jön egy adag embör, vagy lelövöd, vagy nem, rince and repeat.

Random fos, a látványhoz képest meg még szarul is fut.

Másrészt meg továbbra sem sikerült megfejtenem azt a nagy talányt, hogy mi értelme van egy olyan FPS-sel (lövöldözős játékkal), játszani, ahol az idő 90%-ában nem is lövöldözöl? Ha beloggolok a kvékbe, akkor 2 perc alatt lelövök mondjuk öt embert 4 féle fegyverrel, itt meg kétszer körbeforgattam a kamerát, találtam egy fegyvert meg egy kis armort és nyomogatom a shiftet meg a controlt bikoz THAT'S YOUR MOVEMENT SYSTEM, PUSH TWO BUTTONS, YOU RETARDED FUCK! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az ilyen játékokban elvileg nyomokban lehet olyan szinten stratégiázni, ahogy egy sima Death Match-ben nem. Mikor hova mész a csapattal például. Itt meg ugye a karakterek skilljét is ki lehet használni. Elég mókás mikor egy csapat jól időzített teleporttal lelép a rájuk rontó csapat elől és saját magukra kértek előtte egy légicsapást. Tény, hogy az összes BR játék rákfenéje, hogy az eleje meg vége az intenzív, a többiben meg a sunyulás és lapulás megy. Kivéve ha van egy olyan tipikus vadász csapat aki végig konzekvensen ledarálja az összes többi csapatot. Akkor menekülés van. Vagy ha valaki nagyon profi, akkor ellencsapás.



sunyulás és lapulás megy

Ez választás kérdése. Egyátalán nem kötelező elbújni. Meg lehet keresni az ellenfelet és letámadni őket.



Kinek a pap kinek a paplan.

A lassú időszak alatt lehet mondjuk beszélgetni a barátokkal, esetleg folyamatosan rettegni mikor támadnak hátba én valahogy sosem unatkozok PUBG közben :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Na, én ezt szeretném csinálni, csak nincs rá fegyver. Ezekben a szarokban mindig az nyer, aki lesnipe-ol.

2 óra játék alatt konkrétan egy rendes 1-on-1, jó kis contact, test-test elleni harcom volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem ez inkabb csak tapasztalat kerdese. Gondolom te se toltottel sok idot semilyen BRal ezelott. QC-bol atcsoppenve ebbe teljesen ertheto, hogy igy eled meg. Ha eltoltesz vele tobb idot, raerzel az izere, kiismered akkor sokkal masabb elmenyed lesz szerintem. Erre meg nem is annyira jellemzo a snipeolas, az inkabb a PUBG. Ez inkabb valahol a CoD es a Fortnite kozott van sokkal kiforrottabb es atgondolt mechanikakkal.



Ez így működik. Teljesen random. Volt, hogy kezdésnél 3 házat átnéztem és nem volt fegyver, viszont volt armor. Jött szembe egy enemy akinél volt egy db pisztoly kb 10 tölténnyel. Elkezdett lőni én meg közben ütöttem ököllel. Kétszer talált el és elfogyott a töténye aztán menekülőre fogta én meg agyonvertem.
Aztán volt olyan is, hogy rögtön kezdésnél találtam két fegyvert is és ennek ellenére agyonlőttek azonnal hiába volt nálam...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!