The Division

Utolsó bejegyzés


Felemás érzéseim vannak... egyrészt szép az új környezet, jól fut stb... Másrészt viszont ez teljesen ugyanaz, mint az első rész volt, csak hó nélkül. Persze azt nagyon szerettem, szó se róla, és lehet, hogy a sztori majd megmenti, de ezzel (is) kivárok, nem lesz előrendelés.



Tegnap mentem egy próbakört vele.
Beállításokat hagytam úgy ahogy belőtte magának. A 970 em megizzadt vele. Kicsit rágógumi szerű volt egy két helyen. Lentebb kellett venni egy két dolgot. Viszont a végén vettem észre, hogy még futott egy másik játék is ( elfelejtettem kilőni) meg böngésző meg még pár program így foglalt volt az összes memória a gépben. Lehet emiatt akadt. Majd ma megnézem ismét úgy, hogy csak a Division fog futni a gépen.
Egyébként nagyon szép grafikailag. Viszont a menürendszerével nem vagyok kibékülve. Feleslegesen túl van bonyolítva.



nekem eddig nem igazan sikerult ot-tiz perceknel tobbeket jatszani vele disconnectek nelkul. vagy 25x sikerult felszabaditanom a feherhazat. nemtom, hogy a netem rettenet szutyok eppen, vagy a szervereik.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Ilyen gondom nem volt amíg próbáltam tegnap este.



Same. Reggel munka elott probaltam csinalni egy kuldetest, fel uton kidobott. Tegnap is folyamatosan dobalt. Szarok a szervereik nagyon. Most van epp karbantartas, gondolom hetvegere csinalnak neki valamit, mert egyelore vicc kategoria.



Bandido írta: Utólsó reményként megpróbáltam ezt.
A leírással ellentétben kódot nem kaptam viszont megjelent a letöltések között amint végigmentem ezen...

Még tegnap este kaptam egy mélt ezek után, hogy nesze itt van a hozzáférésed a bétához, aztán meg ma reggel megkatap egy másik mailt Corey invitjével... Fasza a rendszerük!



Én is megkaptam tegnap este - miután már játszottam - hogy Corey meghívott és így érhetem el :DDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Úgy tűnik ehhez már durva proci is kell. Az én öregecske i7 3770K-mon még egy erős 1080Ti-vel se volt meg az állandó 60 FPS, pedig még vissza is vettem pár dolgot az ultrából. Mondjuk nem panaszkodom, 40 alá se ment eddig, az meg nekem oké.

A hangulata az elsőnek szerintem jobb volt, ez nem tudott beszippantani, átlag lövöldének éreztem és eddig nem tudtam együtt érezni az NPCk nyomorával. Szürkék a karakterek.

Az ellenfeleknek több animációja van, többet hajolnak, bukdácsolnak, ami időnként megnehezíti a célzást és hozzáad az összhatáshoz.

Egy régi barátommal játszottunk együtt, azonnal működött a beszélt kommunikáció, jó hangerővel, tisztán. Aztán amikor épp az egyik fő küldetés végén jártunk, hirtelen kidobott, hogy akkor 3 óra karbantartás...

Nekem is volt egy crash (illetve minden kilépés végén van egy), de én nem láttam még queue-t, gondolom ez megváltozik majd a hétvégén. Tervezem, hogy megszerzem azt az exluzív felvarrót, amit valamelyik küldetésért adnak. :)

Tango

"Lagging is a lifestyle."



így, hogy csak a division fut a gépemen adott időben teljesen jól fut. 55-60 fps között.



Corey írta: Nope.
Chrome browseren keresztül nálam még most sem megy és ahogy nézem a Ubisoft forumot még jópár emberkének nem működik. Az egész oldal bugged out, képek és a videok szét vannak csúszva, friend invite szekció sehol. Edge browseren tökéletesen megjelenik minden.

Szerk.: sem a Friend Invitations sem a Bug Submissions szekció nem jelenik meg.

thx, én is néztem... még firefoxban se jelent meg nekem :D
...ohwait, IE-ben se. WTF?!?!?

szerk: haver meghívott, de kurvára nem akar működni.

szerk2:ah, megjelent... csak pár órát kellett várni. Legalább a letöltő szerverek nem teljesen szarok, bár mehetne úgy 3x gyorsabban is:
rwurl=https://i.imgur.com/e7DrwIj.png



Szvsz ami 55 es 60fps kozott fut az nem fut jol. Ez mar nyilvan egyeni sznobsag, de a folyamatosan ugralo fps talan meg szarabb mint egy fix30 akar.



Sőt rosszabb mint a fix 10 !!!!!!



Hmm. Kaptam Béta kódot AMD-től, regisztráltam, el is fogadta az UBI oldala. Viszont a frissen felrakott Uplay szerint nincs hozzáférésem a bétához. Persze a kód már nem működik hiszen használtam már 1x. Mekkora esélye van, hogy X óra vagy egy nap után eszébe jutt, hogy még is használhatom, pedig nem vagyok előrendelő? :D



Nekem is pont az volt, hogy pár órával később ránézve jelent csak meg, lásd korábbi hozzászólásomat.



Az első rész amúgy azt a jelenlegi 5 dollár árat megéri az összes hibájával? :D
Vagy akkor már inkább gyűjtsön az ember a második részre, mert az ugyan az, csak kevesebb hibával?



A téli setting miatt szerintem sokkal hangulatosabb az első rész.

Jó lesz az.



Egyenlőre ha el akarom indítani kéri az aktivációs kódot amit már ugye ellőttem, ha 24 órán belűl nem fog menni, akkor elengedem a témát. Igazából tesztelni akartam mennyire fut a nem túl combos RX470-en.



A havas táj nekem is jobban bejött de azért ettől sem hányom el magam :)



Kiprobaltam laptopon, hogy ha mar itthon vagyok akkor is hatha legalabb a beta meg tudnam nezni rendesen. :D Nem egy atomeromu szegeny de azert valahol vicces, hogy sikerult olyan szintre lebutitani a grafikat ami totalisan meglepett. Konkretan kb egy c64es játékra emlekesztet igy. :D Eszmeletlen ocsmany, viszont a cpu-t 100%on porgeti igy is es nem lehet elerni egy stabil 60 fps-t. A jo kis 860m az igy 50%on unatkozik a cpu meg megorul kb. :D Persze nem is vartam, hogy fasza legyen elvégre bosegesen a minimum alatt van (i5-4200h, 860m, 8gb ram), de azert ritkan latni ilyet. A jatek viszont iszonyat glitches igy. Kb mindenen atlatni, minden vibral ki/be poppol a világból. :D



reddit alapján azért vannak vicces dolgok:
rwurl=https://i.imgur.com/3DcmqQs.jpg
(igen, tényleg annyi, letesztelték :D)



Az invaded mission viszont szvsz tok jopofa volt. Nem tartott annyival tobb ideig megolni az ellenfeleket, a robotok jo kis twistet vittek a jatekmenetbe. Tetszett. Valaki mondta egy videoban, hogy azzal tettek hosszabba az invaded missionoket, hogy vagy 10 wavenyi ellenfelet meg kell olni, itt ilyen egyáltalán nem volt.

Nekem a vilag is bejön, persze nem egy havas new york, de jol fel van építve. Lenyegesen tobb a nyitott epulet es sokkal tobb mindent lehet mar itt is csinalni mint az elsoben. Meg nezelodni is tobb oka van az embernek, mert csomo helyre lootokat pakoltak ami miatt megeri bemenni a sikatorokba pl. Side missionok is szepen ossze lettek rakva (az a par legalábbis amit csinaltam fasza volt) szoval egyelore ugy nez ki tartjak a szavukat es tényleg mindenben probaltak pozitiv iranyba elorelepni. A balance meg gear dolgok meg vagy megjelenésre vagy menet kozben majd javítva lesznek. Amig nem lesz benne olyan amator gigszer mint az elsoben ahol fegyvercserelgetessel tudtad novelni a fegyvered fpset addig jok vagyunk. :D



A modokat eléggé elbaszták, és hivatalos info elvileg, hogy javítanak a masszív negatív modokon. pl ugye SMG alapból 3% critchance, de egy fogódzkodó -15%-ot dob a fegyóra reload speed-ért cserébe, ami eléggé nevetséges.



Nos, sikerűlt tegnap és ma játszanom kicsit, de ma délután állandóan kidobott, hogy gyenge a kapcsolata szerverrel, azaz lassú. Azt nem hinném hogy az 1000/200Mbit-es FTTH miatt lenne szar. :D



Nekem 1/1Gbit fiber van, szintén kiírja :D

Saját tapasztalatom egyébiránt:
1. Targetelendő skillek ("seeker" mine, ami kurvára nem seeker) szarok, hasnzálhatatlanok tűzharc közepén.
2. Főleg endgame küldiben, de az előtt is a drone/RC/gránát spammer NPC-ket le kéne nerfelni nagyon gyorsan.
3. Most, hogy ki lehet lőni a lámpák egy részét, tényleg kéne már egy rohadt lámpa...
4. Nekem rohadtul nem jönnek be a MGSV-ből lopott lépegetők és robotok
5. totál értelmetlenek a weapon modok, mármint aki kitalálta, hogy melyik mit moddoljon, azt puskatussal addig kéne ütni, amíg még tud magáról
6. az UI idegesítő, pl az, hogy diplakattintani kell, és az egészen elbaszott moddin képernyő. (egyszer próbáljatok meg moddingolni ruhát fedezékben ülve. Konkrétan lehet, hogy nem is látszanak a slotok, így nem kattinthatóak :D)
7. ISAC fogja be a kurva pofáját már végre.
8. jézusom, a női arcok
9. A specializációk spéci ammo refilljei nagyon rossz ötletnek tűnnek.




PC digital pre-order melle lehet valasztani 3 jatek kozul egyet amit hozzadvagnak ingyen:
- Watch Dogs 2
- Ghost Recon Wildlands
- Far Cry Primal

Kar, hogy nekem csak a Primal nincs meg. :( WD2 amugy az egyertelmu valasztas lenne. Csapnivalo a design, de ha tullep rajta az ember akkor fasza jatek van alatta.



elvileg márc 31-ig lehet kiváltani, de márc 15-én jön a játék, tehát addig lehet előrendelni. Kiváltás itt:
https://thedivision2-freegameoffer.ubi.com/#/en-US

Elvileg nem csak az ubi store-ban, hanem a partnereknél való vásárláshoz is hozzádobják.

hosszabb leírás itt:
https://www.eurogamer.net/articles/2019-02-13-ubisoft-incentivising-pc-p...

ééés valszleg mindenféle DLC-től mentes verziót kap csak az ember.



Ilyet mondott a Ubisoft atya Yves:

There are a growing number of distribution platforms fighting for great content. With this deal, we saw an opportunity to increase player exposure to our own store while at the same time supporting a partner that greatly values our games and provides better terms. Early indications are supportive, as PC pre-orders are higher than for the first Division, and pre-orders on the Ubisoft store are six times higher. We believe this deal is a long-term positive for Ubisoft.

Jo kerdes hogy mikent novelik a player exposure-t ha eltuntetik a legnagyobb pc platformrol, de earnings call-on nyilvan nem lehet csak ugy oszintenek lenni. :D A Uplay store 6szoros elorendelesi szama azert eleg durva meg igy is. (mar ha igaz es nem ilyen olyan kitekert statisztikarol van szo ami amugy koszonoviszonyban sincs a valosaggal)



Meg kérdés persze, hogy 6x darabszámra, vagy 6x bevételre, a duplaárasított gold/etc verziók miatt?



Sokat segített a 100 coinért beváltható 20% kedvezmény ám.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!