Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Nekem hozta ki hátulról a dobozt, kicsusszant a kezéből, aztán utánakapva még jól földhőz is baszarintotta. Mire nevetve megszólal, hogy "Ja, ez lego, az nem törékeny!".
Ettől én még használom a ppp-t, csak azt egy helyet nem.



Az a ppp a lakásomhoz legközelebbi volt. Ami melóhelyhez vanlegközelebb ott meg fel volt tornyozva a sok csomag és ahogy lehajolt, hogy nézze a címzetteket meglökte és leborult a torony fele... Most ha ezt a kettőt kizárom és ide nem rendelek akkor mehetek messzire meg már el is fogynak a könyéken a helyek ha a többin is ilyen balfaszok vannak. Inkább házhoz/munkahelyhez rendelem a cuccot.



így legalább nem lehet látni, hogy szállítás közben hányszor ejtik/dobják/ a csomagokat

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Pont elég az is nem hiányzik, hogy még egy balfasz eladó is földhözvágja, elejtse a csomagomat még utoljára egyszer.



PunkZoli írta: Fú, tudnék én is mesélni :D Lehet itt le is írtam már, mekkora lúzer banda a keszis posta.
Cetlit raktak ki csomagátvételről a levelesládák tetejére úgy, hogy ki van írva ezer éve a nevem a ládámra(logikus :D) és kifújta a bokor aljába, összeázn az értesítőt.
kisebb csomagokat kitettek a ládák tetejére. Több mint feléig kilógó küldemények a ládából...
Ezért már csak céghez rendelek, cégnévvel nem veszik el semmi szerencsére.

Yeah, nekem is megtörtént, hogy bokor alján találtam kissé ázva az értesítőt, tettem is panaszt. Azt nem tudom, hogy ezért-e, de elvileg elbeszélgettek vele, hogy lesz szíves berakni a kurva levélszekrénybe, stb. Volt kolléga és haver is anno volt postás. Eléggé lélekőrlő meló, és néha van, hogy olyat is felvesznek, akit nem kéne (mert a bér természetesen nevetséges, és a túlórapénz az szó szerint negatív, mert hát késtél...). A lopások legtöbbje meg már korábban, a kicserélőben megtörténik.

A legtöbb futár normális, és felhív. (mert akkor megmondom nekik, hogy szomszédba nyugodtan dobják be, és nem kell még1x kijönni.) Persze legutóbb pont az UPS futára baszott erre, pénteken, mert pont abban a félórában volt, amikor senki nem volt otthon. Erről is persze csak órákkal később kaptam SMS-t, míg a kiszállításról kb 10 percen belül. Basszákmeg.

..csomagautomata nekem útba nem esik, ugyanúgy 1 óra a legközelebbi, mint a posta.

Jah, ipon futára... volt royal, most nemtommiafasz. Az a rohadék mindig reggel 6:45 és 7:00 közt csenget, mert kb a szomszédban van az elosztó. Mindezt annak ellenére, hogy hivatalosan 8-tól hozzák a csomagot. Na most amikor reggel 5-kor küldik az emailt, és normál esetben 7-kor kel az ember, lehet tippelni, miért szoktam le róla.

Réges-régi történet meg, amikor még a központi csomagkicserélőbe kellett menni vámoltatásért, na ott a raktárban az alu DVD dobozos küldeményemet megtámadta egy csavarhúzó, hogy száradjon le a farka annak a gecinek, aki erre gerjed.



Én első körben az ablakos kisasszonyt kértem meg, hogy derítse ki, hogy ki az a postás, aki hozzánk hord és közölje vele, hogy legközelebb a főnökéhez megyek.
Legközelebb a főnökéhez mentem...
Ott meg a szokásos duma, hogy elnézést így meg úgy, most vették fel, meg a szokásos kamu dumák.
Szeretnék e panaszt tenni? Mondtam nem, kurvaanyázni jöttem csak.



Elsőre én se voltam benne biztos, hogy bejelentem... de amikor közöltem az ablakos ügyintézővel, hogy hol találtam, plusz persze se dátum, se azonosító nem volt, az ügyintézők kezdtek el szitkozódni előbb. (Mert hát nekik kellett megtalálni a sok cucc között, hogy mi a halál is érkezett.)

.. és pont akkor "veszett el" egy banki levelem (bankkártya, amit megpróbáltak utánna használni, persze nem volt aktiválva), úgyhogy úgy éreztem, magával cseszett ki.



Én nem vágom mi megy ott Pesten, de ezekből a sztorikból is az jön le, hogy az összes szarember ott összpontosul az országban. Sose volt gondom se postással, se pickpack ponttal, se semmivel.



Tudtok nekem BP vonzáskörzetében ajánlani értelmes mesterembereket? - tudjátok, olyanokat, akik a mesében vannak: Nem akarnak lehúzni, szépen dolgoznak, ráérnek záros időn belül.

Minden érdekel: Burkoló, víz-gáz szerelő, villanyszerelő.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ha találsz ilyet, nekem is szólj, kérlek!



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ejj, fiam! Addig röhögsz, míg nem lesz neked is saját házad!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Boz képe
Boz

Nekem eddig pár csomagom jött csak keszire, de egyikkel se volt gond. Leveleket basszák el néha mert három-négy ház van egy feldarabolt telken aztan hiába van ott a név a ládánál..

Éljenek a videojátékok!



Szárnyas egyszarvút szerintem előbb fogsz találni, mint ilyeneket.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



én már tapasztalatból röhögök.
sajnos

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Olyan kérdésem lenne a tisztelt nagyérdeműhöz, hogy ha arról a telefonról (amit jelenleg használok és el fogom adni) eltávolítom a google fiókomat, amit ugye ajánlanak (ezért is akarom megtenni...) akkor ugse azzal nem törlöm a fiókot végérvényesen, tehát az új telón be tudok majd lépni ugsanabba a fiókba?

Ha gyári visszaállítást csinálok, akkor az ugyanaz, mintha eltávolítanám a fiókot? Tehát tudom, hogy letöröl mindent, dé akkor elég csak egy gyári visszaállítás, vagy fsúnáljam meg mindkettőt?

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



nem törlöd vele a fiókot.
meg amúgy szerintem az utolsó fiókot nem is lehet eltávolítani a telefonról (ha több gmail fiókot használsz egyszerre, egynek maradnia kell) úgyhogy a gyári visszaállítás a járandó út.
de én örökös szketikusként azután is megnézném a telót, hogy valóban leszedett e mindent

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Hard reset boot menüből a legjobb módszer.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nevet nem szokták nézni tapasztalatom szerint. Hanem házszámot a postaládán. És ha az egyezik a levélen található házszámmal akkor bizony bedobja jól. Az már nem számít neki, hogy elbaszták a házszámot simán bedobja a szomszéd levelét hozzám mert az ajtó/emelet stimmelt elírás miatt.



Köszi mindénkinek!

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ha ismer a postás, akkor számít neki a név, de a postaládán már nem kell néznie. Persze ma már nagyobb a fluktuáció, régen 10 évig is ugyanaz járt hozzánk.

Nálunk most az a helyzet, hogy mi vagyunk az X/A az utcában, de a korábbi X-et - ahol mindig is két család lakott két külön házban - szétszedték X-re és XA-ra. Eközben van a két telek között egy X/1 is, ahol három család lakik. Kezdő postások álma. Eddig egy bedobós emlékeztető volt az, ami késve talált ide (mondjuk a kézbesítési próbálkozás idejére a postás augusztus 20-át írt, ami elég gyanús), valószínűleg a szomszéd dobta be, azóta megjött minden. Kivéve éppen ma az előfizetett újságom, remélem, csak az újságkihordó lusta, és holnap bedobja.

A hosszabb távú tapasztalataim alapján több száz levélként érkező csomagból (belföldi és nemzetközi egyaránt) egyetlenegy tűnt el, de nem biztos, hogy a posta hibája, mert az ebayes power seller eltűnt, miután az állítólag újraküldött csomag sem jött meg. Akkor még fiatal voltam és kezdő, ma már kérnék tőle valamit a feladásról.

Legalább 100 lehet a feladott levelek száma is, egy kivétellel célba ért ajánlottként, és a legtöbbet azért nem adtam fel elsőbbségivel, mert anélkül is odaért másnapra. Manapság már visszalassultak, tehát ha sürgős, akkor érdemes. Az, hogy ajánlottan adjuk fel, alap, anélkül tényleg kockázatos a megérkezés. Ami eltűnt, az egy külföldre visszaküldött hibás darab volt, és az ebayes eladó nem is akarta állni a britnél jóval drágább nemzetközi postaköltséget, de mivel eltűnt, a posta fizetett végül mindent (udvariasak és segítőkészek voltak, nem volt gond az ügyintézéssel). Innen is köszönöm a tolvajnak, hogy jót tett velem!

Olyan persze volt, hogy bedobálták a méretesebb leveleket az udvarra vagy begyömöszölték a postaládába, szerencse kérdése volt, hogy nem volt sérülés, az apróbb benyomódásokról meg sosem tudhatom meg, hogy a tulaj vagy a külföldi posta okozta-e. Mindenesetre én a fogadóféltől panaszt nem hallottam vissza.

Feladásnál mostanában mintha következetlenek lennének, mert elvileg 25 mm lehet a levél vastagsága, és ebbe vagy belekötnek, vagy nem, mindenesetre a postacsomag pofátlanul drága, a konkurencia jobb választás.

Sors bona, nihil aliud.



van egy HDD
ami egy windows xp-s gépben volt (tudom, tudom ősrégi) (a gép bekrepált)
a HDD-n minden adat elérhető
a kérdés a következő, hogy tudom megállapítani a legegyszerűbben hogy milyen static ip volt beállítva neki?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Legegyszerűbben, hogy bebootolsz róla. :) -mert ha már rajta jársz keresgélni, akkor már be is tölthetnéd a rendszert.
De a routeren is megnézheted logban akár, hogy milyen leashek voltak, milyen ip-k csatlakoztak.



ja az első verzió volt tervben, de időközben kiderült, hogy mégsem lényeges az ipcím szerencsére.

ettől függetlenül jó lenne, ha egy inaktív rendszer HDD egyik rejtett zugából sitty-sutty ki lehetne olvasni ezt az infót

and thx for the trick

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Valamelyik registry file-ban van, gondolom a systemben.



ezen én is gondolkodtam már, de nem jöttem rá, hogy melyikben és hol

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-files/want-to-find-the-ip-address-from-a-hard-drive-that/693a4997-be4b-4ebc-b930-17de6da9be59

Steve_K_Allentown
1. Regedit
2. Click on HKEY_LOCAL_MACHINE
3. Click on File, Load Hive
4. Browse to %SystemRoot%\System32\Config of the attached drive
5. Open System.dat
6. Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces
7. There may be several interfaces listed. Just start clicking, and you'll find the correct interface. The IP address, as well as any other static network information (subnet mask, default gateway, etc), will be there.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



ezt próbáltam én is, de a load hive-nál (struktúra betöltése) még kért valami karakterláncot.
vagy ott én nevezem el annak ideiglenesen aminek én akarom?
nem próbáltam ki

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



dunno

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Segítsetek!

Rengeteg papírképet és néhány diát szeretnék digitalizálni, megóvva így tartalmukat az idő vasfogától. Van ugyan itthon egy relatív jó kis scannerem, de időtállóság szempontjából inkább szeretnék a lehető legjobb ár/képminőség arányra lőni. Plusz időmilliomos se vagyok, hogy én egyenként nekiálljak ezeknek... :)
Van valamelyikőtöknek Budapesten vagy környékén (vagy ne adj isten Kaposváron vagy Pécsen vagy ezek környékén - ezekre a helyekre még viszonylag rendszeresen járok :)) tapasztalata olyan céggel, ami a fenti két tevékenységgel foglalkozik?
Gyors guglizással ugyan találtam párat itt a fővárosban, nagyjából egy árban is dolgoznak. De őszintén szólva már csak a honlapjaik minősége sem kifejezetten meggyőző, hogy finoman fogalmazzak. :D

Előre is köszi mindenféle inputot!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!