Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


van egy hónap netflix ingyen... ennyit megér nem?



meg modell család volt az egész törzs. babaarc, hófehér hibátlan fogsor.
szerintem még a leheletük is üde mentolos volt
pont így képzelem el az ősembereket

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



(Pont most néztem utána, elvileg meg is érné még az árát is a közepes díjcsomag, és ugye bármikor vissza lehet mondani, úgyhogy vetyengek még rajta egy kicsit, hátha jön valami kihagyhatatlan sorozat és akkor újtanézem a Bandersnachet is. ((Bár nagy vonalakban ismerem az összes lehetséges kimenetelt :D ))

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Azt szintén a családi film számlájára írható. De a lista így is bőségesen hosszú.

És a legrosszabb, hogy a teljes lista fixálható lett volna kb. 0 pénz ráfordításából, sőt még olcsóbb is lett volna például az igazi kutyakölykök vs gagyi CGInál.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Netflixen is van próba hónap, paypal kell hozzá, aztán 29nap után kilépsz és nem von le egy centet sem. Nem rémlik, hogy depositot kért volna.



amúgy én is valami szívhezszólóbb ember-kutya kapcsolatot vártam. ez olyan sekélyes lett.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Na nem baj, ha majd családi kutyás film, akkor kezdetnek a Cujo, aztán meg a The thing.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Bad time as at El Royale

Ekkora fost rég láttam. 15-20 éve amikor először csinált valaki ilyen filmet, akkor még menő volt, de most semmi több, mint egy rendező wannabe ripacskodása. Szegénykém elhitte, hogy ő tud filmet rendezni, meg micsoda nagy forgatókönyv író. Egy Hateful Eighttel összehasonlítva édes istenem mekkora nagy kaki ez. Jon Hamm legalább jó volt.


KMZ képe
KMZ

Ja. Thor meg sajnos attól még nem lesz Manson mert kockahasa van, nem megy ez még a csávónak.(valószinüleg nem is fog)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



:DDDDDDDDDDDDDDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Előzetesen írta valaki, hogy nem volt jó Hemsworth a szerepben, de én próbáltam szkeptikusan hozzáállni a kritikához, de el kell ismernem, valóban nagyon mellélőttek vele. Direktor haverja mondjuk, szal...


CJ képe
CJ

Star is Born

Jobbat vártam a filmtől, mivel sok jót hallottam róla...Viszont nem ért csalódás, de volt egy két dolog, ami számomra hiányzott. Például a végéről egy értelmes magyarázat, hogy

ShowHide spoiler #

Pozitívum volt, hogy Gaga jól helytállt a szerepben és tök aranyos volt, pedig én nem vagyok nagy rajongója... :) Összességében tudom ajánlani a filmet.
10/7

ShowHide spoiler #Zárójelben jegyzem meg

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



IO
Netflixre készült posztapokaliptikus film Anthony Mackie-vel. Fogalmam sincs miért készült el ez a film. Ha másfél óráig néztem volna a fehér falat az is izgalmasabb és tartalmasabb időtöltés lett volna. Ránézésre a színészek is pontosan ennyire tartották fontosnak a jelenlétüket. :D



Glass

Unalmas, vontatott, buta. Ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni főleg ilyen szereplő gárdával.



Close
Másik Netflix film ami kijött a héten. Annyira nem volt rossz, de baromi kiszámítható sajnos. Noomi Rapace jó volt benne, a többi ember meg nagyon low budget. A Placebo - Running Up That Hill coverjének a coverje meg baromi lusta megoldás volt. Akkor inkább használták volna az "eredeti" covert mint egy ilyen lidl verizót. Tudnék örülni ha a netflix mostmár a jó sorozatok mellé jó filmeket is tudna állítani, de úgy néz ki ez egyelőre kurvára nem megy. :(



Alattunk az ellenség
Romboló vs tengeralattjáró.
Egy 1957-es háborús amcsi film, ahol nem démonizálják a németeket és nincsenek túltolva az amcsi hősök. Ezt nem is tudom, hogy sikerült akkoriban összehozni.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



The Departed

Tudom-tudom, infernal affairs. Leszarom. Ebben olyan színészgárdát vonultattak fel, hogy azt is boldogan néztem volna két és fél órán át, ha csak pár parti Monopolyt játszottak volna.



Halál 50 órájában se démonizálták németeket, meg igazából végig ők voltak az erősebbnek bemutatva. Valahogy akkoriban még nem ment az agymosás úgy, mint manapság.


KMZ képe
KMZ

Glass

Amilyen jó volt a Split, olyan fos volt ez. McAvoy menti meg egyedül a filmet, pedig aztán neki is kijut egy rakás szerencsétlen jelenet. Samuel és Bruce ennél unottabban, alibiből játszva nem is vehette volna fel a fizut, egyszerűen kritikán aluli amit művelnek. Anya Taylor meg súlyosan alul van reprezentálva.

ShowHide spoiler #szpojler

Én amúgy birom Shyamalant, de ez most megint kurvára mellément.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



egyetértek. mondjuk nekem már a split se jött be annyira. egyszerűen nem lehet kibontani ennyi személyiséget rendesen ilyen rövid idő alatt. inkább a the visithez és a the village-hez térjen vissza shyamalan, azok tetszettek. a sebezhetetlen is fasza volt annó, de azt a glassal most sikerült lerombolnia kicsit.


Tno képe
Tno

Most ne haragudj, és nagyon sajnálom, hogy ilyet kell írnom, de az említett nő még a szőkénél is rosszabb, kb. én jobban el tudnám játszani a szerepét... Rögtön az első volt, miután végigszenvedtem a Slpit-et, hogy leellenőrizzem, szerepel-e a Glass-ban. Mondjuk persze az általad írtak ebben a megvilágításban akár még jó hírként is interpretálhatók :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Tudom hogy sokaknak nem, de nekem tetszett A tavasz tizenhét pillanata, és abban sem démonizálták a németeket, kivéve azokat akik azok is voltak... Többek között ezért is tetszett nekem, mert a random német civilek, katonák bemutatása bejött.



- Kurvák! - gondolja Stirlitz.
- Stirlitz! - gondolják a kurvák.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Az, igen :-)



The Stepford Wives
2004-es, kb 60-80-as években játszódó retro scifi horror comedy. Bár inkább '90-es évjáratra saccolná az ember. Kivéve a témát, mert az akár mai is lehetne. Illetve talán mégse lenne jó, mert mindenféle gender-témát nyomnának bele azonnal, pedig rohadtul nem. A szinopszis elejét elolvasva érdekesnek tűnt, de már nem emlékszem, honnan kaptam rá tippet.

ShowHide spoiler #

Azt kell mondanom, hogy jó. Amolyan 6/10-es, de ehhez végig kell nézni.

...sajnos a korábbi, '75-ös változatot sehol nem találtam meg.



Polar

Nos. Ha valaki meg akarja nézni, akkor lavort a TV alá tolja be a kevés vér okán. Ha nem bírja a vért, akkor vigyen vödröt is. Mindíg lesz egy pillanat, amikor azt hiszed nem lehet a brutalitás vagy a morbiditás szintjén csavarni. De tévedsz! :D

Persze nyugdíjas ügynök/bérgyilkos téma képregény feldolgozásai között volt már pár darab, mint a Red 1-2, John Wick széria meg még pár ami nem jut eszembe. No de spanyol képregényből, német cég, Kanadában, skandináv rendezővel és főszereplővel igen érdekes eredményt szűl.



wtf?! ez nem penteken jon ki?



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Alattunk az ellenség

Elég kiszámítható és uncsi volt, ráadásul süt róla, hogy propaganda célokat szolgálva készült: németek újrafelfegyverzése és NATO tagságának népszerűsítése.

Halál 50 órájának nyomába sem érhet.

Dredd bíró (ez eredeti)

Gondoltam Andy emlékére megnézem betegszabi alatt + régen amikor iskolából hiányoztam, akkor is mindig ezt néztem így nosztalgiának is jó volt.

Számomra ez sokkal jobb film, mint az új változat. Én gyerekként is imádtam és most sem találok benne semmi komolyabb kifogásolni valót, mivel nem olvastam a képregényt, így pont letojom, hogy levette a sisakot Dredd a film 1/3-nál.
Cserébe olyan zseniális atmoszférát hoztak össze a set desigenerek, ami manapság az undorító CG-től átitatott világban ismeretlen.
És pont ezért nem is öregedett rosszul: az ABC Robot vagy Mean Machine megvalósításáért ma egy CG animátor elcsöppenne, ha csak fele olyan hihetőt tudnának összehozni, mint 25 éve a mérnökök és sminkesek.

A ház, amit Jack épített

Imádtam Matt Dillon összes jelenetét, zseniális alakítást nyújtott, nálam ő nyerte idén Oscart. A többi agymenés Larstól viszont már unalmas volt nekem, bár volt pár igazán találó mondat és utalás azért benne.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

The Spy Who Loved Me

Sosem néztem még végig egy Bond-filmet se, ezt is csak azért sikerült, mert éppen ment a tévében, és talán az egyetlen film is marad 2019-ben, melyet ilyen módon nézek meg.

Végig az volt az érzésem, mintha egy rosszul öregedő és mérsékelten vicces paródiát vagy vígjátékot láttam volna, pedig szeretem a régi filmeket. (Például pár éve a To Catch a Thief is sokkal jobban bejött az "ügyeskedő férfi és női szereplő szívatja egymást, de azért össze is fognak" kategóriában, pedig először láttam, és 22 évvel még régebbi anyag.) Gyerekként biztos tetszett volna, de egynek azért érdekességként és a korabeli bája miatt elment, már csak a Nyomás-utána!-előérzés miatt is.

Majd egyszer megnézem - vagy nem - az összeset az elsőtől kezdve angolul, de nem ettől a filmtől lettem motiváltabb.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!