Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Amugy erdekes modon van valami thai liteverzioja a pubgnek is aminek most megy a beta tesztje és sokkal kisebbek a gepigenyek (intel 4000es szeria pl a minimum gpu) a mobil meg a pcs verzio kombinacioja, ahogy olvasgattam tenyleg eleg ronda de a recoil meg a gameplay nagyjabol ugyanaz mint a PC-s verzioe

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Boz képe
Boz

Ring of Elysium elég satnya játékmenet tekintetében a többi versenyzőhöz képest

Ezt fejtsd ki bővebben, légyszi. Nekem gyakorlatilag PUBG klónnak tűnt 1-2 változtatással, hogy helikopter a végén, deszka/sikló/mászócucc választás és stb.

Éljenek a videojátékok!



A sebzés és lövés modellje olyan szinten nincs megcsinálva, hogy nincs rá szó. Persze ejtés, visszarugás hiány, stb. miatt így könnyebb el is találni benne valamit. A pálya elemek jelentős része meg úgy néz ki, hogy elment két nap szabira a grafikus, utána majd folytatom!, de azóta nem találták meg a hulláját. Na most ha figyelembe vesszük, hogy a játék az EU bevezetés előtt már egy éve "készen" volt az ázsiai szervereken ... Látszik, hogy kicsi csapat alkotása. Most kíváncsi leszek, hogy az új térképen is nulla belső téri textúrák lesznek e, mert a havas pálya se néz ki annyira rondán ... míg be nem mész valahová. És pont ez a fura, hogy teszem azt a hódeszkázás jobban ki van dolgozva, mint a komplett egész játék. :D



https://www.altchar.com/games-news/584415/pubg-corp-bans-more-than-30000-players

A PUBG jó a számokban. Kb. 50 millió eladott darabból 13 millió bannolt account 2017 közepe óta. Ez ugye egy lightos 25%-os cheater arány, szépszép. :D Viszont becsülendő a PUBG Corp. ilyen irányú igyekezete.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



durva

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Mostani Fortnite event Ninja szemszögből (pont jól kapták el az időzítést)
https://www.twitch.tv/videos/366392350?t=03h22m36s

Valahol továbbra is bámulatosnak tartom, hogy így az ember szeme előtt képesek megváltoztatni a teljes pályát ingame mindenkinek. Többek között az ilyenek miatt is tart ott a Fortnite ahol.



https://twitter.com/geoffkeighley/status/1091876478092865536

Sources are telling me there were more than *10 million concurrent players* watching the @marshmellomusic concert in @FortniteGame today



De ekozben a pubgben lett canted sight!
Igaz hogy egy kulon szar amit meg kell talalnod (nem a reddot+holo megy fel 2nd slotba) és nincs is minden mapon de van :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Hát ez a koncert nekem kimaradt helyett volt aznap 2 csirke vacsim, mióta eltűntek a cheaterek egész játszható, meg a folyamatos bug fixek is jók.



Apex Legends-et próbálta már valaki? Mennyire lehet random normális csapatba beesni?



Igen próbáltam.

Toltam vele jó pár kört. És szerintem eddig ez a legjobb ilyen jellegű játék. A grafika fasza. A pálya kurvajó. A hangulata király. Nagyon jól fut a gépemen. Tulajdonképpen ez egy Battleroyal játék "Overwatch szerű" hősökkel. Hármas csapatok vannak. Vagy invitálsz még magad mellé két embert vagy random kapsz kettőt. És vagy totálisan béna csapattársakat kapsz (sajnos én is az vagyok még) vagy teljesen jókat. Megéri kipróbálni szerintem főleg hogy ingyenes.



Sokaknak (velem együtt) meg elég szarul fut... :( Nincs az a beállítás, amin ne szaggatna. 1060-as kártyáknál jön ez elő. Pedig jónak tűnik tényleg... Habár még a balansz ráfér (a pajzsos fickó túl erős szerintem).



Gondolom majd egy új vga driver megoldja. A GTX970 emmel semmi gond. Simán fut gond nélkül . Eddig a kedvencem a felnyirt hajú négus csaj a füstbombáival. Szerintem az a leghasznosabb képesség eddig. Elég sokszor jól jött a füst amikor bajba akerültünk. Szerencsére 10 ből 9 szer nem őt szokták választani ha nem első vagyok így többségben megmarad nekem és tudok vele játszani.



Tegnap belenéztünk gyorsan reveal után, nekem ez az első BRoyale (nem az én stílusom) játék amit kipróbáltam és azt kell mondjam hogy elég fun, ami meglep hogy mennyire csiszolt és egyben van. Se alpha, se beta, a semmiből jött szinte és elég csiszoltnak érződik az egész package.
Normális csapatba kerülés teljesen random. Volt hogy kifogtunk egy jó társat, de volt hogy kapásból az esésnél teljesen máshova indult el ignorálva a csapatmunkát.

Azt sajnálom viszont hogy nem kapunk Titanfall 3-at, valószínűleg az EA erőltette ezt a vonalat, de ha ez bejön szerintem nincs teljesen kizárva.



Azt sajnálom viszont hogy nem kapunk Titanfall 3-at, valószínűleg az EA erőltette ezt a vonalat, de ha ez bejön szerintem nincs teljesen kizárva.

Hát ja... Vagy valami single FPS-el meglepnének ennek sikerén felbuzdulva.

rwurl=https://youtu.be/Mh9s7KXLBM8?t=126



A Titanfall 2 amit kb 4szer kezdtem el, de soha nem jutottam vele tul sokaig annyira meh volt az egesz koncepcio meg kb minden benne. Ezzel mondjuk valszeg egyedul vagyok, de soha nem ertettem mitol van elajulva mindenki. :( Lehet otodjere megertem majd, ki tudja.



Így emellett viszont szerintem már az is érthető hogy miért engedi EA a Respawn-t singleplayer Star Wars-t fejleszteni :) Tuti nem engedte volna hogy "csak" egy singleplayer cuccot kalapáljanak valami olyan projekt nélkül ami számukra jövedelmezőbb lenne :D



Non serviam



Kár lenne érte. =/

Tegnap én is kipróbáltam egy kicsit. Tele van olyan apró ötletekkel amik egész biztosan standard dolgok lesznek innentől kezdve minden BR-ban. Le a kalappal a Respawn előtt. Kíváncsi leszek meddig tart a móka amíg el nem kezdődik a kőkemény vérszívás a pénzért.



Tegnap is nyomtam pár kört.
Volt egy laggolós időszak kb egy kör erejéig. Aztán meg beszart a szerver egy 10 percre kb.
Ezen kívül nem volt gond. Sikerült megcsípni egy első helyet, de nem rajtam múlott az is biztos. Kaptam két terminátort magam mellé azok mindenkit ledaráltak akivel összefutottunk. Én kb csak a support szerepét töltöttem be. Egy másik meccsen meg második hely lett meg. Az nagyon szoros volt. De ügyesebb volt a másik csapat.



Bandido írta: Volt egy laggolós időszak kb egy kör erejéig. Aztán meg beszart a szerver egy 10 percre kb.

Akkor lopták el az adataidat.

Non serviam



WOW olyan fél-1 perces meccsek vannak, hogy csak na.... Úristen milyen csapattársakat kapok...
Elugrik a kretén faszba a messzire. persze, hogy lelövik. Kilép karakterválasztónál mikor valaki azt választja akit ő is akart aztán mehetünk ketten egy ilyen kretén miatt persze, hogy nincs esélyünk. És folyamatosan ez megy..



https://progameguides.com/apex-legends/apex-legends-weapons-list/

A korai fejvesztésben igen jól tud jönni egy Wingman:

Bodyshot: 45 damage
Headshot: 90 damage :)

Olyan szep korom volt most a vegen bar top 3ban elvereztunk de elotte levertunk egy squadot akiknel .50cal meg masztiff is volt, utolso csavo lefustolte a tarsat hogy felszedje csak nem szamitott ra hogy 3 granat is van nalam :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Na zárásként volt egy kurvajó meccs.
Egyik csapattársamat kilőtték még az elején és ketten nyomtuk tovább.
A másokik nyomott egy disconnectet a játék háromnegyedénél.
Én meg egyedül a második helyig vittem. Sajnos az utolsó csapat levert. Nem volt esélyem ellenük.



Nemtom mi lelte a jatekot de tegnap és elotte tokeletesen ment, ma meg minden jatek szarráfagy és mivel gyors a jatek még rejoint se raktak bele.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Utolsó körben kinyirt egy játékos akinek 588 killje volt 2 nap alatt...
Gyakorlatilag kb rámnézett és meghaltam.



https://www.eurogamer.net/articles/2019-02-07-titanfall-battle-royale-apex-legends-hits-10-million-player-milestone-in-just-72-hours

Nahat. Lehet ilyet is ha egy jol ossze rakott jatekkal allnak elo akar a semmibol is? Fura erzes lehet ez most az EA-nek. :D




Ez is csak marketing, úgy mint a ferencpápa a ratzinger után.

Kipróbáltam egy két kör erejéig és nem rossz, csak nekem a grafika miatt nagyon átláthatatlan. Amikor levettem kb semmit nem láttam, jobb grafon meg mintha be-be akadna, ami megint rossz.

Steames frenceket lehet integrálni jól láttam? Aki játszana velem a hétvégén, azok is végezzék el a műveletet pls! :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!