Xbox

Utolsó bejegyzés


a sunset tényleg üde színfolt a sok sablon közt. nem fut amúgy egyáltalán rosszul, én legalábbis szaggatással még nem találkoztam.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Valóban, inkább a multijának van rossz híre, illetve az a gond, hogy a 900p-s felbontás ellenére néha alább hull 30 fps-ről. Jó lenne, ha X-re egy kicsit megdolgozták volna ezt is, hiszen a hardver ennél többre lenne képes.

PC-n nagyon élvezetes, hogy a tempós játék mellett szépen hozza a 60 fps-t, és többnyire én is ahhoz vagyok szokva az Insomniactól (bár nem volt azért minden makulátlan tőlük). Nagyon folyékony így az élmény, személy szerint éppen ennél a játéknál nem szívesen engednék belőle. De tényleg nem tűnik borzasztónak.

rwurl=https://youtu.be/CKmoqr-lbu0

Sors bona, nihil aliud.



re 2 remake-ből azt csiripelik jön demó decemberben. na ott azért már kiváncsi leszek mennyire optimalizálnak xbox one x-re. ha rdr 2 tud 4k-t, és hdr-t ilyen fov mellett, akkor ezt a re2-nek is röhögve produkálnia kéne. persze más kapacitású csapat, és a japánság miatt lehet ott a ps4 a priorítás. februárban még érkezik a crackdown 3, márciusban dmc 5, nem lesz idő unatkozni :P



depth of fieldet akartam írni a fov helyett csak már nem engedte javítani. technikai szempontból (is) elképesztő az a játék.



na beutott a szar a palacsintaba, nem indul a fortnite-m, xbox live goldot kovetel
a faszom, honnan lehet azt a legolcsobban venni? :D

Parizer forever.



plusz ha veszek 3 hónaposból 4db-ot, ha beírkálom a kódokat egymás után, akkor egy évig jó lesz? (gondolom)

Parizer forever.



na facsen vettem 13 honap 14k

Parizer forever.



cdkeys.com

ott 37 euró az éves gold.



Természetesen összeadódik. De látom, hogy megoldottad. Éppen ajánlani akartam az Xbox One Hungary Facse csoportot mert ott árul egy megbízható srác olcsón goldot - de úgy tűnik megtaláltad, mert ennyiért adja.



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ashen végre megjelent + be is került egyből gamepassba. mai nap még jön egy dmc 5 demo is.



meg egy kerdes, golddal kapcsolatban: ha jol latom getelni kell a jatekot, tehat az elozo evben levo gold elofizuval ingyenes jatekok mar elvesztek

Parizer forever.



Van itt a cégnél egy Xbox 360, amin irodai bulikon olykor eljátszogatnak páran a Mortal Kombat 9-cel. Arra gondoltam, hogy feltérképezem, mennyi erőforrás lenne a lehető legkevesebb ráfordítással négyjátékos játékokat összehozni rajta.
- 2-nél több személyes kanapé multiplayerben gondolkozom, és olyan egyszerűbb játékokra lőnék, mint például a Bomberman Live, a TMNT vagy a Rayman legends, de ha vannak jó játék tippek, dobáljátok be őket nyugodtan. Én itt találtam egy jól szűrhető listát.
- Wireless kontroller asszem pont négy darab van (bár valamelyiket javítani kell), szóval azzal rendben vagyunk. Ahhoz kell valami extra, hogy egyszerre csatlakozzon mindegyik a géphez, vagy out of the box jók vagyunk?
- Játékot honnan érdemes szerválni? Dobozos verziókat kutassak, vagy a fent felsoroltak fent vannak a Live Arcade-en is? Melyik az olcsóbb és egyszerűbb?
-- Létezik még egyáltalán a Live Arcade, és elérhető bármiféle előfizetés nélkül is, vagy ahhoz már kell valami subscription?
-- Userhez vagy géphez kötődnek a LA-ben vásárolt játékok?
-- Dobozos játékoknál használt is szóba jöhet?
-- Kell figyelni a régiókra, vagy valami egyébre?

Így első körben ennyi. Elég laikus vagyok, nem sok dolgom volt eddig konzolokkal.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Úgy látom, már nincs is olyan, hogy Live Arcade, csak Marketplace van:
http://marketplace.xbox.com/hu-HU/games/Xbox360Games
És azon belül Arcade szekció:
http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Games/XboxArcadeGames

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



rgh+ncore

Parizer forever.



Jó lesz az.



Múltkor 8k volt az egy éves, de ez még jobb. Csak már így is 2021ig van

Parizer forever.



Jól látom, hogy Windows 10-en ezekkel játékokkal lehet játszani a Game Pass és a Play Anywhere közös metszeteként?
Nem valami nagy választék, de 200 Ft-ért önmagában a Forza Horizon 4-ért is bőven megérné (ha lenne időm játszani vele)...
Ugye ebből az akciós Game Passból nem lehet több hónapra előre bevásárolni? :)

Egy kis bővítés azért nem lenne rossz. A Play Anywhere eleve nem tartalmaz sokkal több játékot jelenleg, de azért ezzel a listával szerintem többen megfontolnák Xbox nélkül is, csak Windows 10 birtokában.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Sajnos az akció csak egy hónapra érvényes, de nálam egyáltalán nem működött az ingyen 2 hét próbaidő után. Bár eltelt a két hét és az akciós hónap között kb. 3 hónap, és az akciós hónap csak új előfizetésre érvényes, gondolom ezért. Szóval egy hónapra teljes áron befizettem rá a FH4 megjelenésekor. Bőven megérte.



Összesen 12 játék elérhető PC-n:

- Disneyland Adventures
- Forzan Horizon 4
- Gears of War 4
- ReCore: Definitive Edition
- Riptide GP: Renegade
- Ruiner
- Rush: A DisneyPixar Adventure
- Sea of Thieves
- Snake Pass
- State of Decay 2
- Super Lucky's Tale
- Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Ha van az embernek xdoboza akkor bőven megéri a havi előfizetést, PC-n önmagában baromira nem. :( Leszámítva az első hónapot ami ugye aprópénz, de utána teljes áron megy csak. Forza meg Gears 4 miatt én is előfizettem most az első hónapra, de meg megújítani nem fogom.



Egy hónapja volt 200 ft egy havi pass, pont tegnapelőtt mondtam le, hogy ne újítsa meg. Erre most megint beleöltem 200 Ft-ot :D
És ja, Forzára ideális.

Jó lesz az.



Ja, most nézem, hogy az első linken az oldal nem követi az URL-ben, hogy baloldalt a menüben átkapcsolsz az Xbox Play Anywhere szűrésre, szóval azt még be kell nyomni, hogy azt kapd, amit linkelni akartam. Ez mondjuk 3 játékkal több, mint Joda listája, de így se sok. :)
A Halo Wars 1-2 és a Hello Neighbor a különbség.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Lényegében csak kimásoltam a játékok nevét aminél ott van az install gomb az Xbox Game Pass menünél. Ha a teljes lista elérhető lenne akkor nagyon fincsi deal lenne azért.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az Xbox Play Anywhere csak azt jelenti, hogy Boxra és PC-re is megkapod a vásárlással, de ettől nem biztos, hogy a Game Pass-előfizetésben benne van (nem fedi a két lista közül egyik sem a másikat teljesen).

A Halo Wars 1 valóban elérhető vele, a HW2 különböző verzióira és a Hello Neighborra csak kedvezményt ad.

Sors bona, nihil aliud.



Igen, de ezért szűrtem le a linkelt oldalon a Play Anywherre a Game Pass játékokat, csak a linkeléssel ez a mozzanat nem adható át. A kiegészítést viszont köszi, alapból erre nem utal semmi.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Az akkor valami store bug lesz. A HW2-nek és a Hello Neighbor-nak is menni kéne PC-n is gamepassal.




Csodálkoznak amikor az emberek undorodnak a MS Store-tól... :D
rwurl=https://i.imgur.com/xmEHwpY.png

A linked követése után pedig:
rwurl=https://i.imgur.com/FqVD9vM.png

A két kép pár mp eltéréssel készült. :D Szóval amíg töltöttem le azt mondja hogy amúgy nem elérhető... Bámulatos. Kíváncsi vagyok mi még ilyen akkor ezen a két címen kívül. :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A Hello Neighbor most már működne, de a HW2 továbbra sem, csak kedvezményt ad.

rwurl=https://i.imgur.com/oW6Oe2T.png

Néztam appból, böngészőből, a Complete Editiont is.

Sors bona, nihil aliud.



elvileg mennie kéne ezen a linken keresztül, ha aktív a game pass előfizetés. A HW2 különösen hülye formában került fel a storeba. Vannak a csomagok (a Standard meg a Complete edition), illetve van a játék maga, ami önmagában nem vásárolható meg, viszont ennek a licencét adták hozzá a game passhoz. Igaz, hogy a standard edition csak magát a játékot tartalmazza, de mivel nem a csomagot tették bele a game passba, így annál csak a kedvezményt írja. :)

De alapból minden ami benne van a game passban és play anywhere, az játszható PC-n is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!