Jelenlegi hely

BlizzCon 2018

Utolsó bejegyzés


Ez most olyan mintha a lol-ra mondanád, hogy dota2 reskinnelve

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Amikor a diablo klónból lesz az igazi diablo... nos, akkor biztos lehetsz benne, hogy baj van. Nagy baj.


Lou képe
Lou
Donator

Ez most olyan mintha kétségbeesetten védenéd a védhetetlent

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Joda írta: War3 Reforged What's Next panelről:

-Warcraft Reforged uses the same engine as Warcraft 3.

:DDDDDDD

Nincs több kérdésem.... Nyilván 18 év alatt nem volt semmi más, ami elérhető és jobb..... Akár licenszelve...

Na De sebaj, remélhetőleg azért legalább 2 core-ra skálázódik, mert 2001-ben még nem voltak csak egymagos procik
:DDDDDDDD



brianaspirin írta: Ez most olyan mintha a lol-ra mondanád, hogy dota2 reskinnelve

A probléma, hogy ha jól hallom, konkrétan a 3rd party fejlesztő (mert dio mobile nem blizz cucc) valójában csak reskinnelte egy korábbi játékát.

...tehát az általad felhozott dolog akkor lenne jó, ha ugyanaz a cég csinálta volna a dota2-t és a lol-t.


Lou képe
Lou
Donator

sztem ez már a gameplay videókból is eléggé jól kivehető volt, hogy ugyanaz az engine.
lehet nevetséges, de ha tényleg tudnak rajta olyan szinten kényelmi funkciókat fejleszteni, ahogy állítják, és még a végső kinézet is kellemes lesz, akkor engem továbbra is érdekel.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ha meg enginet valtanak es erzetre mas meg a gameplay valtozik miatta akkor meg az a baj. Igy meg jobbak is a modellek sokkal es ha az a fetised akkor visszakapcsolhatod a regi grafikat is. Gondolom siman hasznalhattak volna az sokkal jobb es modernebb sc2 enginet.



A widescreen support pl már az eredeti verzióban is benne volt, csak regedit kellett hozzá. Ezek alapján még ha assembly-ben kell is turkálniuk, akkor se nagy cucc beépíteni a "hivatalos" supportot hozzá.



Ha visszaolvasol, én mondtam, hogy ez csak egy sima textúra és poligon update, szóval én tudtam (sejtettem) ezt.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=5iajnrdSj1o
Látszólag megpróbálták másodjára is a videót ha már az első hivatalos videónál a komment törlés nem annyira jött össze. :D A probléma csak az, hogy már ez is le lett húzva unlistedként a picsába. :D Hát... Azt hittem a Panda után nem kaphatnak nagyobb savat a blizznél, tévedtem.



Totál hülyének nézik az embert :D
Folyamatosan mobilt nyomkodó idiótának... oh



Az tuti volt, hogy a régi engine-t használják, kell a régi cuccokkal való kompatibilitáshoz. Felpimpolják majd, amennyire kell, már most is látszik rajta, hogy kalapálták (pl. a régi motor nagyon sok tekintetben 30 fps-re volt lockolva, ez már nincs).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



EA- "Instead of a real sequel, we'll sell whatever dignity we've left and milk the beloved franchise Command & Conquer with the worst mobile game anyones seen"
Blizzard: "Hold my beer"

:DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az még mindig fent van a hivatalos csatornán. :D Elvileg ez a videó közvetlen a Battle.netben lévőre mutat.
Semmire se válaszolnak interjúban sem. :D :D :D
rwurl=https://youtu.be/FGMZZehVwBQ



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=HoS3KdCnbZg
Tőlem aztán legyen Diablo mobilra, who cares, sajtoljanak csak ki mindent a pénzéhes piócák a franchise-ból, ami benne van, de azt rohadtul nem értem, hogy a C&C Rivals után hogy lehet ennyire elbaszni egy bejelentést. A C&C-s holy fucknessből abszolút lejött az a tanulság, hogy ha mobiljátékot csinálsz egy ősPC-s szériához, akkor tilos csak a mobilos cuccot egyedül bejelenteni (kell mellé valami PC-re is), erre az Acti-Blizz megcsinálja ugyanazt a blamát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Bethesdának bezzeg sikerült elkerülni a TES6 tízerrel.



Nagyon gyorsan vált a felirat, így nem sok értelme van...
btw ez a Path of Exile milyen? Megéri tolni? Nekem Diablo sorozat teljesen kimaradt, de ha ez ingyenesen tud hasonló feelinget nyújtani, lehet kipróbálom.



Kurvára, ja, senki sem szidja őket a mobilos TES miatt, mert közben bedobtak valami tízert a franc tudja mikor érkező TES6-ról. Szvsz az hülyeség, amit Sterling mond a videóban, hogy az Immortalt el se kellett volna vinni a BlizzConra (ha van egy saját céges rendezvényed, ami kurva nagy figyelmet kap a médiában, ofkorsz, hogy el kell vinned rá a mobilos szarodat is), csak mellette be kellett volna jelenteni valami mást is.

Pl. ha hoznak egy Dio 4 tízert úgy, hogy valójában mondjuk van két concept art a játékról, utána már kurvára mindegy, hogy mondjuk csak 2025-ben jelenik meg (a Blizzardtól ezt úgyis megszokták már). :D

A Bethesda persze ettől még bassza meg a mobilos TES-t meg a Fallout 76-ot, de úgy tűnik, hogy Pete Hines okosabb ember, mint a Blizzard és az EA együttvéve.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Pont a hasonló feeling ami nincs meg benne számomra. Ezért nem is játszok vele többek között. Ingyenesség ide vagy oda.



Nekem sok ismerősöm tolja folyamatosan, de mindenki tartja hogy nem hozza a dio minőséget csak "nincs más".



Eléggé más. Sokkal közelebb van a Diablo2-höz. Sajnos annak sok dio3 által már kiküszöbölt technikai betegségeit is örökölte (bonyolult skillfa, nincs arany, stb).

Mivel ingyenes, és sokaknak tetszik, sokaknak meg nem - így leginkább a kipróbálást javaslom, aztán majd eldöntöd. Ráadásul mivel elmondásod szerint "diablo szűz" vagy, így aztán pláne felesleges róla bármit mondani pro kontra.

Grim Dawn is ott van, az kb. a POE és Dio3 között helyezkedik el dizájnban. Viszont az nem ingyenes.



Egyébként a PoE-t többen tolják sokkal, mint a Dio3-mat, ami még úgy is szép, hogy a free-2-play lét miatt könnyebb behozni játékosokat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Path of exile nekem a grafika miatt ugrott bevallom, ami inkább a dizájnnak írható fel. Rozsdás fíling, de papírmasé kb mint a dark souls...
A grim dawn meg nem rossz, csak elakadtam benne egyszer úgy, hogy féltetettem... egy game se szopasson 20 percnél tovább :D //frankón nem értettem, hova tovább, és nem hiszem ,hogy végig vittem minden boss, mozi nélkül :D



Az a kérdés, mit csinálnak a háttérben a fejlesztők? Mert nekem ne mondja senki, hogy 1 db WOW kieget tudtak kiszenvedni az OW megjelenés óta.

A classicokat ugye külön és új csapat csinálja, a fél évente plusz 1 skin/hős meg nem "fejlesztés".

Én továbbra is World of diablot várok tőlük a wow helyett, de úgy néz ki a WOW már olyan nagyra nőtt - és annyian játszanak még mindig, hogy nem lesz sose "befejezve", vagy lesz WOW 2, vagy folytatják a pár évente egy kieg metódust. Szóval WOD-ra nem sok esély van.

A dio3 alap megjelenése óta pedig annyi értelmes és jó ötlettel bombázták már a battlenet fórumot, hogy abból aztán simán rég összeüthettek volna egy Dio4 és dio5-öt (vagy egy rakás kieget) is, még HA nem lenne semmi saját ötletük se....

De egy Warcraft 4-nek / neadjisten Lost vikings 2 / valami fps vagy rpg vagy bármi más "spinoff" is jöhetett volna. Vagy egy új IP (szia bili!)...

De hát úgy néz ki erre van igény.... EA is nyírja ki a frencsájzait sorba, Valve se csinál semmit, Bethesda is elindult a lejtőn....

De most biztos megint fogják a fejüket látva az RDR2 eladásokat.... Egy (persze jól megcsinált) HL3, WC4 simán menne a csúcsra.



Na, két WoW kieg jött OW óta!

Amúgy a kérdés teljesen jogos. Dio4 fixen készül csak gondolom nem akarják korán megmutatni meg azon se lennék meglepődve, ha a War3 most teszt lenne arra, hogy van-e igény új RTSre.

Kövi Blizzcon-ra jönnek majd a Dio4el mint nagy bejelentéssel, meg új WoW kieg bemutatással, a sallang új OW/HOTS/SC2 hős/commander meg a kötelező HS kieg. Sokkoló lesz. :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ami még értékessé tette volna, ha a teljes W1-2-3 sorozatot megcsinálják ilyenre mondjuk kb. ennyiért. Na az már lehet nekem is tetszett volna.

Ezt akartam én is beírni, talán már ki is csengettem volna a rá pénzt. Egy újrajátszásra így is jó lehet még, de legalább régi WC3-tulajoknak adhatnák olcsóbban. Inkább elv, mint pénztárca kérdése, de túlárazottnak érzem, na.

Tegyük hozzá, hogy egy másik rokonszenves cég, a Microsoft szintén nem fillérekért adja a felújított stratégiáit, de azért azok szoktak tisztes leárazást kapni.

De egy Warcraft 4-nek / neadjisten Lost vikings 2 / valami fps vagy rpg vagy bármi más "spinoff" is jöhetett volna. Vagy egy új IP (szia bili!)...

Ebben is megelőztél :( Na jó, Blackthorne 2 is jöhet. A Lost Vikingsnek meg van már második része több mint 20 éve.

Sors bona, nihil aliud.



azon se lennék meglepődve, ha a War3 most teszt lenne arra, hogy van-e igény új RTSre.

Szerintem ők is tudják, hogy tőlük bármikor van igény egy új RTS-re, csak még nem találták ki, hogyan lehetne jól fejni az embereket a műfajjal. Az SC2 utóbbi években bekövetkezett változtatásai egyértelműen ezt próbálgatják és sanszos, hogy a mobilos Diablo mögött is nagy érv, hogy meg lehet nézni könnyen, milyen konstrukcióban érdemes dobálni a loot boxot meg a mikrotranzakciót a nép felé.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Tegyük hozzá, hogy egy másik rokonszenves cég, a Microsoft szintén nem fillérekért adja a felújított stratégiáit, de azért azok szoktak tisztes leárazást kapni.

Sidenote: az új procimon már nem szaggat az AoE2 HD. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!