Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


addig tolják a hülyeséget, hogy konkrét károkat okoznak.

"the end justifies the means" a PC szemekben. Nem feltetlen szamit ha karokat is okoznak vele, csak az hogy egyre jobban megerositsek es bebiztositsak az adott nezetuket az emberekben, elszigetelve oket az esetleges konkurens ideologiaktol.

Kiváncsi vagyok ez a kreténség meddig fog elburjánzani, meddig hagyja a józan többség

erdekessegkent szvsz ez nem meddig kerdese, mivel ha eleg lassan es fokozatosan csinaljak, akkor normalizalni tudjak az adott viselkedesformat, azaz termeszetesse es mindennaposas tenni a normie-knal is, akik utana vallatvonnak a hasonlo hirekre, hogy ugyis mindenhol ez megy mar, ez az uj norma.

Ha kuzdeni akar az ember ez a viselkedesforma ellen, akkor szintugy lassan es fokozatosan kell leszoktatni az embereket arrol, hogy igy tegyenek es szintugy biztatni oket hogy felszollaljanak ellene ha eszlelik ezt. Idovel normalizalva igy ezzel pl a tudomanyossag parti hozzaallast, PC helyett. Ezt is tesszuk ugye.

Tovabbi hirekben:
rwurl=https://i.imgur.com/lh5c873.jpg
http://uk.businessinsider.com/amazon-built-ai-to-hire-people-discriminat...

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



6 órához képest bakfitty... 70km-es szakaszon...



psishock írta:
Tovabbi hirekben:

ShowHide spoiler #

http://uk.businessinsider.com/amazon-built-ai-to-hire-people-discriminat...

Hanyadik eset is ez? Szép lenne, ha megtanulnák végre, hogy ha rasszista / szexista / *ista adattömeggel tanítanak egy neurális hálót, az azt a részét is be fogja nyalni.



Apám most kapott stroke-ot, szerencsére jól van, de bent kell feküdnie 1 hetet, amíg vizsgálódnak. Hát ami állapot ott van... 5 órát ült a sürgősségin, hogy aztán a haldoklók közé betegyék, mert épp akkor "szabadult fel egy ágy", na itt 2 napot dekkolt a magukat összeszart-félholt emberek között, mire találtak neki egy ágyat hasonló szar körülmények, de legalább "élő" emberek között.

Azt se értettem, hogy mi ez az átjáróház, hogy úgy lehet sétafikálni bárhol a kórházban, mintha pláza lenne, de most hogy írtad "A korházi szétlopást, koszt köszönjétek annak az idiótának aki eltörölte rendelettel a látogatási időt." <- így már értem, ez az infó annó engem elkerült.

Gyerekként voltam 2 szer kórházban bentfekvő, de a körülményekhez képest "szép" emlékeim voltak. De amit most láttam ez mindennek a legalja, Afrikai kórházakról láttam szebb felvételeket. És ez még egy "jó" kisvárosi kórház kevésbé gettó betegekkel.



a lelkileg és testileg kihasznált, felemésztett megrágott és kiköpött orvosokról, nővérekről, dolgozókról, a már 30 éve is elavult többszörösen túlhasznált épületekről, eszközökről nem is beszélve

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Épp most voltam, és hát katasztrófa továbbra is, még az új dolgok is. A kb fél-háromnegyed éve beszerelt sorszám "automata" kijelzője mintha leégett volna. Nem tudom, mivel produkálták ki ezt a látványos beégést, de én még ilyet nem láttam.



Kicsit szédülök mostanában, így kértem beutalót a megyei kórház neurológiai osztályára.

2019.01.08-ra kaptam időpontot.

A magyar reformok működnek!



Pro tip: dont be teg :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ezt kinek írtad?



Március közepén elküldtek alhasi ultrahangra (nem, nem terhes voltam, még mielőtt... :-D), felhívtam a rendelőt, azt mondja az asszisztens, június első hetére van szabad időpontja délelőtt. Visszakérdeztem, hogy mi van, ha fizetem zsebből. Visszakérdezett, hogy ettem-e már ma, mert ha nem, akkor fél óra múlva is van egy időpontja, ha ettem, akkor várnak holnap reggel. 18k volt.

Mondanám, hogy ez a jövő, de igazából ez a jelen. Térítésesen egy héten belül van időpont. Emiatt van a számlán mindig egy nagyobb mozdítható összeg - ha a gyerekkel véletlen történik valami nagy gond, én államiba nem fogom vinni, az biztos.



Állatorvos 5000 -ért csinál olyan digitális röntgen-t, hogy 30 mp múlva megkapod emailben. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ha még párszor sikerül eltörni a kezem, akkor oda megyek be eleve. Ha nem fogad, akkor viszek magammal egy kóbor macskát és azt mondom tartani kell :D.



Én is ezen gondolkoztam, de igazából nincs nagy bajom. Plusz ez már évek óta meg van. Talán azt a három hónapot túlélem. De ez nevetséges. Mi van, ha valaki szédüléssel, hányingerrel elmegy orvoshoz. Az elküldi neurológiára, ahol kap egy 3+ hónapos időpontot. Közben egyre romlik az illető állapota és amikor odakerül akkor kiderül róla, hogy gyógyíthatatlan daganata van ami műthető lett volna 3 hónappal ezelőtt. Miközben fizetem a TB-t...

Jó lenne egy rendszer, ahol az ember eldöntheti, hogy a TB-t fizeti vagy saját biztosítóval a magándokikat. Tuti az utóbbi opciót választanám. Tartsa el az állam a sok nyuggert/romát, akinek nincs jobb dolga mint a kórházba járni trécselni.

Ez háborít csak fel... Bocsánat!



Jöhetnek a kövek, de én azt mondom, hogy legyen vizitdíj, ha az megoldás az egészségügy helyzetére. Az egészségügy minden kormány alatt mostohagyerek, nem volt még olyan, hogy az egészségüggyel ne lett volna gond. Mondjuk a közelünkben az egyik kórházat pont az elmúlt 5 évben újították föl, pöpec is lett, tényleg jól megcsinálták, de az a napi működtetési, meg üzemeltetési problémákon nem segít.

(Vagy persze a magán klinikák, vagy a kórházakon belül magánrendelések esetleg, valószínűleg előbbutóbb az lesz. Vagy választható magán egészségbiztosítás..)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



ha a gyerekkel véletlen történik valami nagy gond, én államiba nem fogom vinni, az biztos.

ha valami nagy gond van a gyerekkel, azt csak allamiban fogjak megcsinalni
mashol se fegyver, se paripa nincs hozza

a jo hir viszont az, hogy ha szoged kornyeki vagy, akkor gyorsan es jol fogjak csinalni, tapasztalat :)

Parizer forever.



Azt én támogattam hééé!



Szerintem is korrekt, aki sűrűbben igénybe veszi az egészségügyet miért ne fizessen többet ? Ráadásul pont annak nem mindegy, hogy milyen állapotok vannak, és milyen körülmények között kezelik. Nyilván a bevezetés után volt tüntetés, és vissza is vonták.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ehhh, értem én az érvelést (és 100%ban vizitdíj párti vagyok), de azért jellemzően az idősek járnak sokat dokihoz, nekik meg olyan hejdenagy nyugdíjuk nincs, az egyre öregedő magyar társadalomban később meg még annyi se lesz, pláne az elcsórt magánnyugdíjpénztári befizetések után. Szóval egyetértek, de nem lehet csak az egyik elemet bojgatni



Gabika írta:

ha a gyerekkel véletlen történik valami nagy gond, én államiba nem fogom vinni, az biztos.

ha valami nagy gond van a gyerekkel, azt csak allamiban fogjak megcsinalni
mashol se fegyver, se paripa nincs hozza

a jo hir viszont az, hogy ha szoged kornyeki vagy, akkor gyorsan es jol fogjak csinalni, tapasztalat :)

Szegeddel semmi gondom :-D

Egyébként meg, pl. a Duna Medical Centernek saját sebészete van. Az állami kórházak egy részében is lehet fizetős ellátást kérni.. és hirtelen lesz rendes, tiszta, felszerelt szoba, normális étel, meg jobban ráérő nővérke. Pl. Honvéd Kórházban Vitalitás Osztály a neve, az Uzsokiban VIP Osztály, Szent János Kórházban is van ilyen.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nekem 2007-08 körül kellett időpontot kérnem neurológiára, amikor 7/24 fájt a fejem, és bizony ugyanígy több hónapot kellett várnom. Csak mellette még dobáltak osztályok között összevissza, és fizettem világba a vizitdíjat is (ami nagyobb baj volt, hogy duplázta mindenhol a sorokat, káoszt okozott felénk, és persze ott is volt, aki jól járt).

Végül két - életemből félig-meddig kiesett - év fájdalomcsillapítókon és HW-n élés után egy egyszerű fül-orr-gégészeti műtét oldotta meg a dolgot, amelyre egy pár évvel korábbi (téves?) vizsgálati eredmény miatt azt hitték, hogy nincs is szükség. Ja, és műtét előtt sem tudták, hogy segít-e, csak azt, hogy talán megszünteti okot, mert nem sikerült meghatározni, de bejött.

Persze ez nem menti a mostani helyzetedet, de a neurológia az régóta és az országban sokfelé érdekes jószág.

A vizitdíj számomra csak akkor elfogadható, ha

- cserébe megy tőke a nem fizetős egészségügybe (mely többletet nem fedezné önmagában az előbbi);
- az üldözzük el a háziorvossal beszélgető nyugdíjasokat kampány nem vezet ahhoz, hogy a szegényebb idősek a valós bajaikkal sem keresik;
- nem egy újabb korrupciós lehetőség lesz;
- nem bonyolít meg semmit a világon, hanem tényleg kőegyszerűen működik, mert aki megint plusz egy hosszú sorba akar beállítani, azt magam utalom be valahová.

Sors bona, nihil aliud.



Na igen, nem kizárt, hogy kisnyugdíjasok mondjuk nehézkesen tudnának csak vizitdíjat fizetni, főleg ha még drága gyógyszereket is meg kell venniük . Esetleg nyugdíjasoknak nem kellene vizitdíjat fizetni.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Esetleg nyugdíjasoknak nem kellene vizitdíjat fizetni

akkor értelmét veszítené kapásból a vizitdíj...



Én nem mondanám biztosra, hogy a nyugdíjas korosztály lenne a legnagyobb befizető. Pl. vannak krónikus betegségben szenvedők is, akik mondjuk havonta járnak valamilyen kezelésre stb...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



nagi írta:

psishock írta:
Tovabbi hirekben:

ShowHide spoiler #

http://uk.businessinsider.com/amazon-built-ai-to-hire-people-discriminat...

Hanyadik eset is ez? Szép lenne, ha megtanulnák végre, hogy ha rasszista / szexista / *ista adattömeggel tanítanak egy neurális hálót, az azt a részét is be fogja nyalni.

Marmint implying hogy szexista volt a HR elotte is, nem csak merit alapon igy jartak a jelentkezok hogy tipikusan szarabbul teljesitenek a csajok a szakmaban.

Tovabbi hirekben, "blind resume"-s social justice program azt mutatja hogy ha minden jelet ami utalna ra hogy no vagy ferfi a jelolt eltorlik, es csak merit alapon osztalyozzak, a nok nagyobb hatranyban lesznek mert kevesebbszer fog rajuk esni a valasztas. Es mint igy, le kell loni azonnal! Tovabba ha noi neved van, tobb az esely arra hogy felvegyenek, a divatos virtue signalling company PR miatt:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cdVUhGaCwSg

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



+ a gyerekeknek sem. Ebben a hónapban legalább 5* voltunk dokinál, ebből 2 kontroll, és még lesz egy.



??? A vizitdíj lényege abban van, hogy csak úgy ne járkáljanak orvoshoz. Aki krónikus betegségben szenved az nyilván nem potyára megy.

De gyerekek esetén még magasabb vizitdíjat írnék elő, mert a sok puhapöcs mostani szülő egy tüsszentésért viszi orvoshoz gyereket manapság...



Van benne valami, sokan tényleg egyből ugranak a dokihoz, meg 37-re adják a lázcsillapítót, de míg nincs kölököd, addig ne ítélj ilyen téren, lehet te leszel majd első, aki egy tüsszentésért viszi orvoshoz gyereket :D



Ilyenekkel ne is vicceljünk.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Krónikus beteg nyugdíjasok általában 1-2 hónapra előre megkapják a gyógyszereiket. Havi 300ft talán még beleférne nekik.

Csak sajnos nem csak ezen múlik (múlott) a magyar EÜ állapota.



egyértelmű kéne, hogy legyen az út: elsődleges pillér magán egészségügyi ellátó rendszer kialakítása, másodlagosan pedig állami részről megmaradnának az oktató kórházak, akik továbbra is ingyenes ellátást nyújtanának azoknak, akik nem tudják maguk megfizetni. Ezek a kórházak most is a legszínvonalasabbak infrastruktúra meg szakember ellátottság terén, ha a jövőben államnak ezekre kéne csak koncentrálni, akkor biztosítható a megfelelő ellátás és környezet.
Persze sose fog megvalósulni, mert a madzsar ember ingyen akar mindent és 300 ft vizitdíjért meg pár ezer forintos netadóért azonnal utcára vonul...
Ott baszták el 90-ben anno, hogy továbbra is egy szocialista államot és társadalmat vittek tovább. Én világ életemben azt mondtam, hogy akinek olyan kurva fontos az egészsége az bizony pénzbe kerül, vállalja.
Meg miért fizessek én egészségügyi hozzájárulást azért mert max. pár évente elmegyek egy háziorvoshoz vérvételre, míg a sok piás, dohányzó, számítógép előtt 24/7 döglő ember az én pénzemen tartatja életben magát...



Igen, kicsit durva volt. Elnézést... :(

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!