Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Ennyitől?


LY képe
LY
Donator

akaratnyilvánításra képtelen állapot



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



covfefe


Tno képe
Tno

"130 millió szállodai vendég adatait lopták el (...) a Huazhu munkatársai hibát követtek el, amikor az adatbázisok másolatait egy GitHub-fiókba töltötték fel."
:D:D

Szerk.: "A fiatalok jó része nem is próbál takarékos lenni, a téma eddigi életük során fel sem merült."
Ez egy ilyen reggel.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


Tno képe
Tno

Szerk. 2: *amerikai

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



*Magyar és bulizós

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



*millennial

(legalábbis ők szoktak lenni a mumusok a hasonló kutatások körében, őket kell utálni)



amikor már azt hinnéd, nem lehet fokozni a hülyeséget...
Piszoárgerillákká vedlettek a feminácik!

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Kattintás nélkül, csak az url miatt gondolom azt, hogy ez egy hiteltelen, kamu dolog lehet...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



rwurl=https://i.amz.mshcdn.com/3QqvyhIRGmYJdq7K1LpotweZAkk=/950x534/filters:qu...(90)/https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F827645%2Fa8ac99ad-5b2d-4587-b95a-e89c3fde6964.jpg

Mondjuk ezekért nem is kár, undorító megoldás, majd pont az utcára hugyozó férgek meggondolják magukat és illedelmesen ebbe fognak üríteni persze...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Jogos, de ezúttal nem ferdítettek, csak véleményezték is. Az eredeti a cikk a balliberális Guardianen olvasható.

Teszem hozzá, én sem akarok így vizelni, sem mások vizelését nézni, tehát nem igazán nyerő megoldás, ha néha zavaró is lehet, hogy publikus budi nem esik útba. Városban ezt azzal szoktam megoldani, hogy bemegyek a legközelebbi "infrastruktúrába", az is ürügy a sörre. Bár engme még nem ért utol az inkontinencia.

Viszont, amiért aktuális számomra a téma, a munkahelyi állapot. Ott a klozett a lifttel szemben van, és némelyik kollégám nyitva szokta felejteni az ajtót. Van ugyan egy belső ajtó is, de nem záródik tökéletesen, és ha éppen nyitja valaki, akkor a liftből kilépve mindenki azt nézi, hogy te vizelsz. Nem is a piszoárt használom, mert ez így prolibb, mint egy talponálló, már-már annyira proli, mint - ezek szerint - Párizs. (Azóta volt egy kis fejlesztés az ajtón, ami javított a helyzeten.)

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: ez így prolibb, mint egy talponálló, már-már annyira proli, mint - ezek szerint - Párizs. (Azóta volt egy kis fejlesztés az ajtón, ami javított a helyzeten.)

Ezeket a szarokat elvileg nemrég rakták ki a "nevezetességek" mellé, mert oda vizelt a fal tövébe a sok marha "turista".

Én is a betonozókkal vagyok. Ahol ittak, ott tudtak volna vizelni is.



akkor innen már csak kislépés az út mentén pisálók tábora is.
nem tudom elhinni, hogy egy felnőtt ember, nem bírja ki a legközelebbi benzinkútig vagy pihenőig. nem botránkoztat meg vagy ilyesmi, de én nem emlékszem vissza, hogy valaha is meg kellett hogy így álljak. (szabadban való táborozás, vagy hosszas túra kivételt képez)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



https://444.hu/2018/09/05/elon-musk-gyerekeroszakolonak-nevezte-a-thai-g...
Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy

You either die a hero, or you see yourself become Elon Musk



nincs több "gyógyító" vaginatojás Paltrow agymenéséből
https://arstechnica.com/tech-policy/2018/09/goop-settles-lawsuit-can-no-...





és mindig van lejjebb...

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mostmár tényleg el kell venni az internetet egyesektől



decuki :)

Parizer forever.


CJ képe
CJ

Hol találtad és ki ez a retard?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Érthetetlen...

Kőér köz, Dausz Gyula park. Érdekes módon a kőbányai önkormányzatot éveken át nem érdekelte az itt lévő köztéri padok sorsa, pontosabban az, hogy az egykoron itt található hat padból már csak kettő van meg, azok is régóta használhatatlan, korhadt állapotban.
Mindjárt változik azonban a helyzet, ha valaki önálló kezdeményezésben rendbe rakja ezt a két szegény padot. Ahogy az történt tegnap: lecsiszoltuk és lefestettük a padokat.
Ma reggel pedig kivonult a Kőkert, a lefestett padokat szétverte és elszállította.
(...)
Előre szólok, hogy már szervezzük jövő hétre a Vaspálya utcai szeméttelep felszámolását, kitakarítását...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



szerencsére nem ismerem, nekem is úgy mutatták



Ez engem baromira zavar. Amikor a Kétfarkú felújít valamit, már rutinból szétbarmolják, de ott még van benne egy olyan agybeteg logika, hogy "rajta van egy párt jelvénye, ami nem a mienk, tehát nem hagyhatjuk". No de itt kinek, meg miért fáj hogy új festék van a lepergett helyett?



Más végzi el helyettük, amit nekik kéne, tehát rávilágít és emlékezteti az embereket arra, hogy az önkormányzat nem csinál semmit. Mással nem tudom hirtelen magyarázni.

Choose your next words with excpetional care!


LY képe
LY
Donator

Az ilyen autoriter rendszerek végzete általában valamilyen civil szerveződésként indul, és abból növi ki magát valamilyen országos tömegmozgalommá. Ilyen keretek között tudnak egymásra találni hasonlóan gondolkodó emberek, gyakran lokális alapon, és rögtön megvannak a kommunikációs csatornáik is, meg esetenként még pénzhez is juthatnak. Ráadásul ha képesek értékkel bíró dolgokat adni a társadalomnak, akkor hamar elkezd jönni az elismerés és elfogadás is.

Nem véletlenül hozzák a mindenféle ilyen szervezetek elnyomó törvényeket, meg kommunikálnak róluk mindenféle ostobaságot.

Nem azt mondom ezzel persze, hogy mondjuk egy Helsinki bizottság vagy egy Immigration Aid vagy ilyesmi lenne ennek a megfelelő forrása. Viszont ezekre a szervezetekre tök jól lehet hivatkozni hogy miért kell korlátozni a civil társadalmat, főleg ha még a migrációt is rá lehet húzni (oroszoknál ugye csak az volt a szöveg hogy külföldről pénzelt, mi ebben is jobban teljesítünk). De mondjuk egy eredetileg valamely budapesti kerület megújulásáért induló ilyen kis szervezkedésből már könnyebben kialakulhat valami amitől már joggal tart a hatalom.
Na ezért kell minden ilyet csírájában elfojtani. Meg mert azt is bele kell verni az emberekbe, hogy márpedig itt a világon mindent csak és kizárólag az államtól és a kedves vezetőtől lehet várni, nyilván a megfelelő viselkedésért és hozzáállásért cserébe.



Ilyen keretek között tudnak egymásra találni hasonlóan gondolkodó emberek, gyakran lokális alapon, és rögtön megvannak a kommunikációs csatornáik is

Jah 2 padon már megdöntötték volna a kormányt a hasonló emberek inkább el kell szállítani őket (még csak a padokat) :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


LY képe
LY
Donator

A logika igenis ez, az meg már az adott rendszer paranoiájának a kérdése, hogy milyen léptékben kezdik el alkalmazni.

De hogy mondjak egy másik gyakorlati példát is... A vidéki szavazók túlnyomó többsége azért a mostani kormányra voksolt, mert minden, de tényleg minden a központosított rendszer helyi fideszes erősemberétől jön, közmunka meg csatornázás meg amit akarsz. Ez egy borzasztó erős függést alakít ki, amibe már az is bekavar ha egy random civilszervezet megjelenne mondjuk ősszel használt ruhát osztani.

A paddal ugyanez van, nem várhatsz senki mástól semmit, csak az önkormányzattól, és attól is csak akkor ha fideszes. Tehát tessék a fideszre szavazni, ha bármit akarsz. Nyilván itt is túltolják, de a logika ott van benne.



Igen, sajnos LY-nek van igaza, a leírás nagyon is jó, és sajnálatosan illik hazánkra.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!