Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés

Lou képe
Lou
Donator

Uncharted 2 - Among Thieves
Már az első rész is egy kiemelkedően jó játék volt, de ez végképp bizonyította számomra, hogy a Naughty Dog tud valamit. Kb egy nap alatt ledaráltam a hétvégén, és 1-2 gyengébb résztől eltekintve tök jó sztori, jó harcok, szuper hangulat.
Ja igen, és mikor Claudia Black megszólalt Chloe-ként... megvettek kilóra. Imádom ennek a nőnek a hangját :D
A karakterek közötti interakciók, szövegek hibátlanul hozzák a buddy-action-movie egysorosokat, volt hogy már sírtam a nevetéstől.
Alig várom, hogy belevághassak a 3. részbe, és utána a folytatásokba.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Van valami bizarr módon ilyesztő abban, ahogy az emberek szignifikáns időt csesznek el date simekre, vagy virtuális vasúttologatásra.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



iJesztő lesz az. :)



Hagyd! Író, nem kell tudnia. Erre van a korrektor. ;P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



rwurl=https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/758560/header.jpg?t=1518454719

1 eurós árért mit kaptam cserébe? Szerintem legalább akkor élményt, ami egy 10x ennyibe kerülő programban van, de ha nagyon túlozni akarok azt is mondhatnám, kaptam 1 euróért egy Call of Duty-hoz hasonló, nagyon élvezetes játékot. Amiben egyébként ha már 10 ember volt online, akkor sokat mondok. De akkor mi benne az élvezet?

Nos a titok nem más: 5 nehézségi szintre skálázható botok, majd 20 fajta játékmód, 5 különböző pálya, testre szabható karakterek, rengeteg fegyver és egyéb kütyü található benne. A fizikája telitalálat, a robbanások hatására még a testrészek is leválnak. Mindig csak két fegyver lehet alapból nálunk, de a pályán elszórva ott vannak az erősebbek is. Az alap fegyver egy uzi, mellé pedig jár egy burst módban osztó gépfegyver és 1 db gránát.

Így kezdünk, majd szépen össze lehet gyűjteni a többi cuccot, közte olyan dobozokat, amikben véletlenszerűen kisorsolt dolgok vannak. Csak pár példa: Nagy fej mód az ellenfelekre, teleport gránát, tesla gránát, sebzésfelfogás/növelés egy ideig, gyorsított mozgás, szintén egy ideig és talán ami a legerősebb a tüzérségi csapás.

Életerő egy idő után visszatöltődik és van lehetőség gyorsabb, nagyobb ugrásra is időnként, ami mindenkinek jár csak meg kell várni, míg újratöltődik. Botok remekül helyt állnak és alkalmaznak szinte mindent amit mi emberek. Váltogatják a fegyvereket (felveszik azt is amit a halálunkkor mi eldobunk), használják a dobozokat és az abban rejlő cuccokat rendszeresen, a bónusz ugrást is bevetik és remekül el lehet velük szórakozni, jól nyomják, tehát emiatt igazából lényegtelen, hogy van e bent valaki vagy sem.

Maximum 16 játékos lehet egy pályán és minden esetben, minden módban van friendly fire, emiatt a gránátokkal igen óvatosan kell bánni és lövéseknél is, mert simán ki lehet nyírni a saját társakat.

A pályák teljesen jók, a játék folyamatosan jelzi milyen eredményeket értél el és kis medálokkal jutalmaz érte, ha saját társat kapunk le véletlenül, akkor az áruló plecsnit kapjuk érte jutalmul. :)

Nekem régebben amúgy is kedvencem volt a botok elleni küzdelem, mikor még nem volt internetem és háló klubba jártam UT, CS, QUAKE stb. játékokkal hús vér emberekkel játszani. Még a PC Guru szerkesztőségbe is beugrottam egy kislemezzel, hogy tegyék már fel nekem a Quake első részéhez készült botokat, mert máshonnan nem tudtam beszerezni. Használtam az Eraser bot pakkot is, amiben teljesen testre lehetett szabni az ellenfeleket a Quake 2-ben, sőt még a hangfájlokat is, mikor, ki mit mondjon egy adott szituációban. Nem voltam rest később ezeket sem lecserélni a sajátjaimra, szóval jól el voltam.

Valahol ezt a korszakot hozta most vissza ez a kis program, ami nagyon jól sikerült. Feltehetőleg alig vagy senki nem lesz benne a későbbiekben, de ez nem számít. Egyébként korai hozzáférésben van, szóval még bármi lehet. Nekem időnként pont jó lesz annyira, ha lövöldözni támad kedvem, meg nosztalgiázni, akkor betöltöm és mehet a darálás.

https://store.steampowered.com/app/758560/Versus_World/

180



:)

Most néztem, hogy a fejlesztő srác (jpatt94) ellen játszottam tegnap majd 2 órát. Szinte minden játékmódon végigmentem vele, én voltam a host. Elég jól nyomta, nem volt igazán esélyem ellene, bár időnként akadtak lehetőségek. Mikor végeztünk, a lobby-ban váltottunk pár szót és megdicsért az egyik kill-ért. Egy ugródeszkáról repültem majd fél pályányit és pont mögé érkeztem le, majd közvetlen közelről shotival fejest adtam neki.

Voltak olyan meccsek is, ahol hárman (nem botok) voltunk, de azoknak nagyon nem ment. Végig tudtam dominálni, jpatt94 már teljesen más volt. Mondjuk a legdurvább emlékem Quake 3-ban szemtől szembe Polosatiy. Aki ismeri a nevét annak nem kell bemutatni.

Ha jól rémlik 24-1-re vert meg, de én annak az 1 fragnek igencsak tudtam örülni. Már az is nagy szó volt, hogy egyszer le tudtam szedni. Felért egy győzelemmel kb. :)

180



Néha totál hülye hibákat vétek. Mondjuk nem is pihentem semmit két hónapja :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



rwurl=https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/834740/header.jpg?t=1533745105

Röviden: Hozta amit vártam tőle.

Kicsit féltem, talán könnyű lesz, emiatt nem fog kihívást nyújtani, de vannak olyan nehézségi fokozatok benne, amivel bőven szopó ágra lehet kerülni. Nekem a hard, extreme az ami igazán fekszik, de a nightmare sem okozott problémát, igaz ahhoz már kellett pár próbálkozás a sikerhez. Az impossible fokozatról pedig csak videót láttam, de az annyiban merült ki, hogy felgyorsítva bemutatta a srác amint 5x zsinórba bukta még a legelején a játékot. Valószínű ezért is kapta ezt a nevet. :D

Tegnap kezdtem neki, de ma hajnalban is nehezemre esett felállni tőle, ennek okán persze egy fél órát késtem munkából. Ha nagyon röviden akarnám elmesélni mi ez: Gyors lefolyású, valós időben zajló stratégia. De ennél azért jóval komplikáltabb a helyzet.

Úgy döntöttem egy videót csinálok, amiben bemutatom a játékot, mert ez lehet másokat is érdekel. Túl sokat kéne ide körmölni, hogy mindenre kitérjek ezért jobb választás a videó. Este felé szerintem meglesz, aztán felrakom ide.

Az árról még az írás végére: 6 eurót kérnek érte. (Nekem bőven megérte. Újabb indie kedvenccel bővült a steam könyvtáram.)

180



Dead Cells

rwurl=http://steam.cryotank.net/wp-content/gallery/deadcells/Dead-Cells-05-HD.png

Nem hittem volna, hogy egy roguelike/metroidvania platformer, amiben permadeath van, ennyire a képernyőhöz fog szegezni. Először ódzkodtam is az egésztől, első boss miután péppé vert, fogtam a fejem, hogy futhatok neki újra az elejétől. Aztán szépen lassan ráéreztem az ízére, ami leginkább a roppant folyékony, élvezetes harcrendszernek, és a randomizált pályafelépítésnek köszönhető. Egyszerűen szenzációs az egész!
Egyetlen apró szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban: a fene vigye el, hogy pont egy kéthetes nyaralás előtt kellett belekóstolnom.. :P



180



Blops4 béta
Ritkán basz fel ennyire egy játékban a nem létező balance. :D 5-6 meccsig erőltettük, de egyszerűen nem tudom feldolgozni a játék működését. Akik ezt tolják ezer éve azoknak biztos menni fog, de számomra ez valami elbaszottul rossz volt.


Boz képe
Boz

Na mer? Mit nem értesz vagy mi a gond?

Éljenek a videojátékok!



Olyan mintha levegőt lőnnék miközben folyamatosan az ellenfelet célzom. Egy idő után rájöttem, hogy a golyók kurva lassan utaznak a levegőben valamiért (ezért konkrétan lehet tradelni amitől az ész megáll, de ok) így érdemes minimálisan az ellenfél elé célozni. Viszont hiába jön folyamatosan a hitmarker nekem valamiért fél tárat bele kell ereszteni egy ellenfélbe hogy meghaljon. Belém viszont elég 2-3 lövés. A fegyverek között kurvára nincs balance. Most érted a sima alap smg használhatatlan foskupac, de valami hülye perkkel kétszer olyan gyorsan lő amivel már bedarálsz bárkit féltizedmp alatt. Mindemellet a jó kis cod gameplay, hogy mindenki ugrál mint egy fasz meg egyből megy a prone. Lőni ADS-el semmi értelme, mert mire becélzol már meghaltál. Az autoheal ok, hogy kikerült, de végnélkül lehet spamelni a heal-t még lövés közben is. Mi a tököm értelme van ennek így? :D Sorolhatnám még, de minek. Nem az én játékom.


Boz képe
Boz

Hát én nem tudom, most így 4 v 5 óra játék után szerintem ez ugyanaz a CoD mint bármelyik másik régebbi csak 1-2 új csilivili dolog(uccsó komolyabban játszott CoD-om az MW2 volt).
Talán kicsit pörgősebb, gyorsabb, és a loadout rendszer miatt jobban lehet taktikázni kompetitív szinten.

Kitérve picit arra amiket írtál:
-Számomra nem volt gond a lövéssel, úgy éreztem h kb 100-ból 99 odament ahova vártam és úgy ahogy vártam.(Ami fura volt, hogy minden úgy villog mint valami lézerfegyver)
-Balance-ot fölös tárgyalni, Open Beta, de pl MW2-ben is volt 1-2 fegyver ami generally jobb volt, mint a többi picit, de mindent lehetett haszánlni(én most pl a bétábam a kis "ratyi" pump-action shotival darálok non-stop)
-ADS-t pedig érdemes használni, még shotival is, de helyzet válogatja, hogy mi a legjobb
-Heal-t lehet spam-elni amíg nem gyújtanak meg például, vagy ha azt akarod, hogy lelőjenek, mert csak Stimpak cuccal a loadoutban lehet lövés közben szurizni magad

Éljenek a videojátékok!



Lehet, hogy pont az a baj, nem? :D A WW2-t élveztem úgy ahogy csak a pályák voltak szarok. Meg ott is megvolt az a pár fegyver amit volt értelme használni meg azok amikkel csak a levegőt lőtted.
Balanceot meg rohadtul nem felesleges tárgyalni, mert remélem vágod, de semmi nem fog változni a teljes játékra ahogy a mostani "open beta" dolgok 99%ban sem változik semmi megjelenésre. Ez pontosan ugyanilyen fisifosi rendszer lesz a teljesre is. (leszámítva a dupla xp-t szóval még lassabb lesz kigrindolni a jobb fegyvereket)
ADS-t érdemes használni igen, csak mondjuk attachment nélküli ADS (ami miatt valami miatt sokkal gyorsabban magadhozrántod a fegyvert... :D OKÉ) kurva lassú és konkrétan mire becélzol és próbálsz tüzelni addig a hülyegyerek hipfireből lelőtt rég.
A healt nem értem miről beszélsz, de mind1 is szerintem. Az egész ott dől be, hogy saját magadat healeled miközben lövöldözöl. Ilyen opció van és ez maga a vicc bárhogy próbáljuk szépíteni. (lehet volt régebben is, nem multiztam minden létező cod résszel csak MW1 meg WW2)

Teljesen felesleges ezen rágódni igazából, örülök ha neked bejön, mert attól még lehet jó játék, hogy számomra egy borzalom az egész. Nekem baromi kiábrándító volt az a 2 óra amit vele töltöttem. Jóformán mindennek ellentmond ami miatt szeretek multifps-t játszani. Másnak meg ez a létező legjobb fps. Mondjuk nekem az is sokat elárult, hogy amikor kijött a béta minden létező ismerősöm ezzel játszott. Úgy 2-3 órát. Azóta senkit nem láttam játszani vele. :D



CoD IIIIIIIIIIIIIII multi beta, hát úgy gondolom kibírom a 10 évet ismét, amíg megint VH-s skin jön, szerencsére WW2-ben még viszonylag lehet War módot játszani, bár azért reálisan tekintve a jövöbe már nem sokáig. Azért vicc, hogy egy CoD kb. egy évig játszható multiban, utána már nehézkes. (PC-n)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Kingdom

Egyszerű, de nagyszerű. Hajnal négyig beleszorultam. Régen volt ilyen "csak még egy menetet" feeling.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Classic vagy a New lands? :-D



Huh... már azt olvastam, Classic (F3) vagy New Vegas

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


CJ képe
CJ

Ha már itt tartunk... melyik a jobb? melyikkel érdemes kezdeni?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Én a Red Alertet ajánlanám, ha az beránt, utána már mindegy, hogy melyik br címbe ugrasz bele, a fallout 3-ba vagy a new vegasba. amúgy én inkább kivárnék már mert a quake champions is free 2 play cím lett pedig nem úgy tervezték tudtommal szóval lehet a falloutok is így járnak.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



csakasonyvegas



:D Szép volt!



Kingdom

A lányom ült mellettem mindig, amikor játszottam és izgult, hogy éjszaka már ne lovagoljak ki az erdőbe üres erszénnyel a királylánnyal... =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


CJ képe
CJ

Ok, akkor megveszem a Doomot!

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



a doomot is a bethesda adtaki (ráadásul úgy tudom nem is eredeti ötleten alapul mert volt valami fps a kilencvenes években amely mintha ezt a címet viselné) szóval a fene se tudja, hogy érdemes-e, mert lehet, hogy ez is egyike lesz azoknak a br-eknek, amiket aztán ingyen adnak majd.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



De már nem az ?

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem a doomot adta ki a Bethesda hanem az elderscrolls. És a domm pontosabban a kilencven valahányas években jelenítették meg. És még mindig csaka PUBG battleroyal ebben is kvázi létjogosultsága van.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



És a magyar verziója a Szegedi Domm?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



rwurl=https://coubsecure-s.akamaihd.net/get/b105/p/coub/simple/cw_timeline_pic...
én mindenben teljesen igazat adok neked. a legjobb br pedig továbbra is a starcraft (nem
mellesleg azt tudtad, hogy az is free-2-play lett?)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!