Jelenlegi hely

Bejelentem, hogy távozok, ill. megjöttem.

Utolsó bejegyzés


Szerintem is felhasználói oldalról szörnyű autokrata, arctalan gépezetnek tűnik a moderálás. Úgy gondolom, a mindenki számára fair megoldást a párbaj rendszer bevezetése jelentené: A mod névvel vállalja a moderálást, így priviben egyeztethető az időpont, a szabályok és a használható fegyverek. Az esetleges sérülés tudatában a mod sem ragadtatja el magát, illetve a kommentelő is tisztában van vele, hogy esetleg saját vére árán kell megvédenie a becsületét, így meggondolja, hogy mit ír. Ha valaki nem veszi fel a kesztyűt, értelemszerűen az a csicska.
Szerintem ez az egyetlen járható út egy demokratikus és élhető fórumhoz :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A te párbajsegédi szolgáltatásaid pedig a többet ígérő rendelkezésére állnak, ha jól sejtem.

Sors bona, nihil aliud.



na most van kis idom rewiredes lokal-politikaval foglalkozni, aztan megyek programozni tovabb. :)

Moderalas kerdesere:
szerintem a (komment) torles csak vegso esetben legyen valasztott szerszam, pl ha valami bot spammel, brutalisan torvenybe utkozo anyagot linkelt valaki, vagy ugy festett teljesen ertelmetlen mas modszerekkel reagalni a helyzetre.

Ellenkezo esetben realisabb torolni csak a kerdeses reszeket belole es feltuntetni hogy ki lett ezert es ezert moderalva. Ha az egesz hozzaszolast kimoderaljuk akkor is egy kimoderalva ezert is ezert uzenettel meg tudnank illetni.

A meg gyengebb szint, hogy pl torles illetve kimoderalas helyett csak spoiler tag moge rejtjuk, es eldonti mindenki hogy bevallalja e az elolvasasat es megnezeset.

Lilatelefon jelentesnel pl valoszinuleg meg tudom oldani hogy az adott postot automatikusan spoiler moge rejtse, de amig vannak moderatoraink ezt nem automatizalnam mert valoszinuleg tul nagy hatalmat adna a felhasznaloknak a visszaelesre es egymas szivatgatasara.

Kenyes temak + szabalyok kerdesere:
A pontosan megfogalmazott szabalyrendszerunk meg mindig folyamat alatt all, egyelore igy iratlanul a legtobb dolgot a HW-rol emeltunk at szokas kerdeseben. Viszont mar ott sem voltam mindennel megelegedve mivel tulsagosan resztriktaltak a szolasszabadsagot a papak a sajat javaikra. Elkonyveltek hogy a politika, vallas meg mit tudom en mi mas "kihozza az emberbol az allatot" es nyilvan tuti hot ziher hogy nem tudja senki ertelmesen beszelni ezeket a kerdeseket. Kenyes temarol beszelni fizikailag keptelen az emberiseg ugye.

Had dontsem el en, illetve az adott felhasznalo hogy mirol szeretne beszelgetni, es ha melegkerdesrol akarok elmelkedni, vagy abortusz kerdesrol, vagy vallasi kerdesrol, vagy barmi masrol, azt hagy tehessem meg es a tobbi felhasznalo is. Ha valakiben ez indulatokat vagy ellenszenvet ebreszt es elszall az agya, az a kerdeses ember problemaja hogy nem tudja kezelni ezeket a gondolatokat maganak, es ot kell tanitani/nevelni erre, nem az adott embert aki felvetette az adott temat es elmelkedne rola.

En hiszek abban hogy a legtobb ember kenyes, es kiemelten fontos temakrol is tud ertelmesen beszelgetni, mint azt mar a HWn is bizonyitottuk nem egyszer, es mivel papak nincsnek es a szemelyes nezeteik sem, igy itt szabadon tudunk mar elmelkedni a Rewireden. Mar most sokkal jobban es egeszsegesebben mukodott az ideiglenes HW menekulotabor, es a Rewired is mint a HW, mivel itt nem voltak feszelyezve buta torvenyekkel az emberek.

Az teljesen tiszta lap hogy nem minden ember akarja eleve ezeket a beszelgeteseket olvasgatni (oldalakon keresztul), es ugy erzi elvennek a helyet es a figyelmet a gyujto topikokban a szamara fontosabb bejegyzesekrol.

Kialakithatunk specifikus forum HQ szalakat ezekre a kerdesekre, ahol mindeki tudja mire szamithat, mint pl izomagy HQ-ban valoszinuleg nem processzorokrol vagy mozifilmekrol fog menni a beszelgetes, es oda pont azok az emberek mennek be akiket erdekel a bizonyos tema, es szivesen beszelgetne roluk.

Nem kifogas a kenyesebb temakra hogy "nem a profija az oldalunknak" mivel ha vegignezzuk a HQ-k tobsege nem gaming kozpontu, es megis szeretnenek az emberek beszelgetni roluk, es sokszor szintugy fontos kerdesekrol.

Az helyett hogy titlanank ertelmetlenuk bizonyos temakat, inkabb szolgaljuk ki azokat az igenyeket is es adjunk teret azoknak a beszelgeteseknek is a tisztesseges lefolytatasaban. Valoszinuleg nem lesznek fooldaltemak, se nem altalanos gyujtotopik temak, es szintugy kiemelten semmi szandekom nincs minden egyes general topikban flame vitakat olvasgatni (ala freelancer) nekem se mint a legtobb embernek, de egy kinevezett HQ-ban siman elfer, mivel oda csak az nez be, akik kifejezetten erdekel majd es fontosnak tartja hogy beszelgessen rola.

General topikokban valoszinuleg a legjobb ha tovabbra se preferaljuk a szabalyrendszerunkben a neccesen kevesbe semleges temak megvitatasat, hasonloan mint a HWn is volt, mivel nem lehet feltetlen igazsagot tenni a nezetekben, azaz "midnenki" latogatja ezeket a temakat es vagy az egyik fel erezne ugy hogy le akar nyomni valaki valami olyat a torkan amire o egyaltalan nem kivancsi, vagy a masik fel erezne hogy meg akarnak tole vonni minden jogot hogy beszelgessen egy szamara lenyeges kerdesrol. Viszont nyithatok egy uj HQ-t, ahol nyugodtan elmelkedhetnek errol is az emberek, ha ilyen temakrol szeretnenek, es csak akkor "kell" benezniuk ha szeretnenek ugye.

De ezzel tudomasul veszik hogy nem "sertodhetnek meg" a felvetett temakon, megjatszva a martirt, hanem ugyanugy mint a tobbiek, felesleges felindulasok nelkul, normalisan epito jelleguen kell hogy folytassak a beszelgetest a gondolatjaikkal, mive ezt vallaltak be amikor megnyitottak a temat.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Javaslom a téma - és nyilván nem a topik - átmozgatását mondjuk ide, a lilatelefonnal más szerepe úgysincs a topiknak, akár át is nevezhető, ha így nem tetszik. Vagy elhal, vagy aki hozzá akar szólni, nem fog itt offolni/offolás kerülése miatt csendben maradni. Mindkét eset okés.

Sors bona, nihil aliud.



Természetesen jött feljelentés a képre. Keresem a banhammert, de lehet, hogy épp Psinél van. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hosszú lett, de teljesen egyetértek veled. Én például nagyon szeretnék a politika, a vallás, a terrorizmus, mint érthető indokok mellett gyilokpornós, és a kisgyerek is lehet szerelmes HQ-t, hiszen egy alapvetően filmes, sorozatos portál utódjának MINDEN igényt ki kell elégítenie, amelyért nem vagyok hajlandó mondjuk máshová menni. Javaslom, beszéljünk hancuval, hogy kisszínesbe rakja ki az RW linkjét az Indexre, aztán mehet majd a zsidózás is, természetesen kizárólag a Zsidrák HQ-n.

Én sem tartom azt megfelelő megoldásnak, hogy a homofób, rasszista, antiszemita hozzászólásokkal menjünk egy másik weboldalra - elvégre csak az RW létezik a világon, azzal kell mindent lefedni.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



So true. Én is itt élek, más fórumra nem járok.

Zsidrák HQ helyett javasolnám inkább a "Holokauszt vótmá má'pedig nemvót' HQ" címet.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Támogatom, valamelyik mod szerintem azonnal intézkedjen.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



valoszinuleg egyetlen extra HQ lesz, es ezeken belul kulonbozo nyitott topikok amiket szeretnenek az emberkek, igy nem fog sok vizet zavarni az osszkepben.

A meglevo felhasznalasi felallasban meg aztan vegkepp semmit, sot annyit fogsz mindenbol tapasztalni hogy az a maradek nem odavalo post se jelenik meg random topikokban, hanem a specifikusan fenntartottban, ergo "tisztabbak" lesznek a general topikok.

Én sem tartom azt megfelelő megoldásnak, hogy a homofób, rasszista, antiszemita hozzászólásokkal menjünk egy másik weboldalra - elvégre csak az RW létezik a világon, azzal kell mindent lefedni.

igen gondoltam hogy ez is egy felbukkano urugy lesz, es teljesen logikus hogy hivok majd 100 embert magammal hogy gyere iratkozzunk fel az x-y forumra mert epp itt nem tudom veletek ezt megbeszelni.

Ha Indexes emberekkel akarok beszelgetni valamirol, akkor odamegyek, ha RWs emberekkel akkor itt beszelem meg.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



nincs meg jo szerszam ra hogy komment sorozatokat tudjunk atmozdnitani masik topikokba, de valoszinuleg jo 5let lenne fejleszteni valamit ra, tobbszor hasznalna az ember. Max tudjuk ott tovabb folytatni innen.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Már amúgy is gondolkozom rajta, de ha lesz egy ilyen HQ, akkor tutira visszaadom a "seriffcsillagot". Mondjuk eleve nem is kértem, de gondoltam nem nyafizok miatta, hátha jó lesz valamire. Most úgy tűnik, hogy a telefonbetyárkodások elszenvedésére, hosszú távon pedig gyomorgörcs okozására jó, az meg nekem nem hiányzik az életemből.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Még mindig tartom a felvetésem, amit még a fórum elején tettem, hogy legyen olyan topic/altopic gyűjtő hely, amit alapból rejtett lenne, és lehetne rá kérni a feliratkozást. (de ez sem lenne a jövőben meghirdetve, csak most a törzstagoknak, aztán akit be akarnak venni, azzal úgy is közlik ezt a lehetőséget, amikor úgy hozza a sors)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A meleg miatt több beteget láttak el a mentők

lehet ezt is moderalni! jelentem is fel magam!4

covfefe



nyugi Strato teso, csak beszelgetunk a lehetosegekrol. Semmit nem fogok lepni a kerdesben amig at nem latom a tobbiek gondolatmenetet is elotte.

A moderator rang semmire nem kotelez amugy ilyen szempontbol, ez nem munkahely. Ha ugy erzed tullott a hataskorodon az adott anyag, semmibe veszed es kesz, reagal ra akinek belefer.

Mar most meg tudom oldani hogy csak bizonyos topikokra korlatozom bizonyos moderatok hatalmat, azaz ha te ugy erzed csak pl 1-2 altalanos topikban, fooldalon, meg mit tudom en hol fer bele, akkor csak ott csinalod, semmi stressz a tobbi topikokra. De ugy vagyok vele mindeki dontse el sajat maga, kulon korlatozasok nelkul. Persze a lilatelefon felbukkanasaval ezek siman valid fejlesztesek lehetnek, mivel lehet valakit nem erdekelnek a 4chanos lilatelefonok mert oda be nem tenne a labat, mas moddoknak meg lehet belefer. A lenyeg hogy technikai opcioink vannak es tobbfelekeppen meg tudunk egy kerdest is kozeliteni, mielott kulonosen stresszesbe menne at.

Alapjaban veve nekem is celom hogy fennmaradjon a rend, de nem akarom hogy atvegye feleslegesen a cenzura a hatalmat es gatolja az amugy normalis beszelgetesekben az embereket.

Amugy minden frissen bevezetett fejlesztes, funkcio vagy elmelet csak opcionalisan van itt a hasznunkra es a segitsegunkre. Ha ugy erezzuk nem birunk el vele, vagy direkt szopunk miatta, vissza tudjuk forditani oket vagy atepiteni massa.

Legyen ez a lilatelefon kerdese, ha nem tud normalisan mukodni es mindenki csak trollkodasra hasznalja, akkor egyszeruen kiveszem mert nem akarok a modoknak se felesleges gyomorgorcsot, csak a munkajukat megkonnyiteni, azaz ezzel igy kovetkezetesen egyuttes erovel az RW felhasznalok legkoret jobba tenni.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Az a szerencse, hogy nem reagálod túl ezt a dolgot, mert az borzalmas lenne.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Kell csinálni egy Dühöngő nevű topikot, aki akarja, ott kiélhetné a napi frusztrációját, ha már a nőkkel (fiúkkal), a sporttal, vagy a drogokkal nem tud dűlőre jutni.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Én nem értem mit kell ezzel szenvedni. Egy csomó dolog van, aminek meg van a saját helye, ideje. Ez egy filmes-játékos kocka oldal, ahol mellesleg van pár egyéb témájú topik, de Majka bepállott lábujjára, vagy Sarka Kata repedt sarkára vannak más oldalak, amiken lehet buzgálkodni. Idézném a közértes bácsit, aki a boltja előtt hangosan cuppogva smároló meleg párra rákiabált: Hé b*zik, ne itt b*ziskodjatok!! Majd jól fel is jelentették, hisz mi az, hogy a mai világban valaki nem csinálhat azt amit és ahol akar? A bolt előtt, közterületen lehet -sajnos-, de itt az RW-n azért szabjunk már egy határt. No index, blikk, velvet, meg egyéb szarok. Ha valaki olyan témákat akar, akkor menjen oda és próbálja meg nem bannoltatni magát ott. Én heteroként sem érzek késztetést tömegközlekedési eszközön smárolni, vagy telefont bömböltetni, esetleg ide csecsemőáldozós, kecskevérivós-zsidózó videókat linkelni. Ha valakinek ez nem evidens, az menjen. Nehogymá' saját topikot kapjon a téma valami bódult hippitől.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Akkor nőkkel, vagy fiúkkal? Ezt most már beszéljük meg!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Vajk írta:
Akkor nőkkel, vagy fiúkkal? Ezt most már beszéljük meg!

nekem mind1, csak nedves legyen. :)

covfefe



Ja, nyugodt vagyok, nincs azzal gond, de amúgy sem vagyok biztos benne, hogy én ezt a moderátorságot akarom. A lilatelefon csak szimplán zavar, ha zömében troll bejelentések érkeznek, de a levélszemét világában ezt simán tudom kezelni.
Ellenben nem akarok konfliktuskezelővé és esetekben óvóbácsivá válni, továbbá nem hiányoznak az olyan morális vívódások sem, hogy moderáljak-e valamit, és ha igen, hogyan, hogy ne legyen belőle semelyik oldalon sem sértődés vagy további fennakadás. Hajlamos vagyok sokáig kattogni ezeken a dolgokon, és nem akarom, hogy rányomják ezek az esetek a bélyegüket a mindennapjaimra. Nem való mindenkinek ez a munka, főleg, ha még kész szabályzat sincs, amire lehet hivatkozni közben.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



van.

hirtelen 2 is eszembe jutott, a Rohadt!, es a Vilagvege uvolto topik.

Amugy ez a felvetett HQ eleve nem duhongo tartalmakat gyujtene, hanem a beszelgeseket amik ott normalisan tudnanak folyni, szemben egy egy altalanos gyujtohellyel ahol lehet olyan felesleges szemekre is akadna akiknel kicsapja a vallasi vagy x masik biztositekot.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Apropo Monyo, Ripla, x masik felteteles ember, velemeny errol?

Akik reagaltak itt azoknak messze a legnagyobb szazaleka teljesen normalisan kifejtve es egyenesen ellenzi hogy foglalkozzunk kenyes temakkal, akiknek meg elmeletileg szamitana, nem mond ezzel kapcsolatban semmit.

En ugy vagyok vele celeb meg egyeb bulvar faszsagok nem erdekelnek, ha moralis vagy csajos kerdesrol lenne szo azt meg max a filozofia topikban fel tudom vetni es beszelgetni rola, igy szemelyesen en se igenylem a kulon szobat. Kvazi kiskapuk pl a bulvar faszsagokra meg még mindig vannak mint a szanalom topik.

Ha nektek megfelel hogy (tovabbra is) hanyagoljuk a beszelteket itt es tartsuk az eddig is bevallt rendet, akkor lezartnak tekintem a kerdest es nem agyalok a megoldasok kialakitasan.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Apropo Monyo, Ripla, x masik felteteles ember, velemeny errol?

ezt nem ertem.

covfefe



Nagyon forró lett itt a légkör, belépéshez meghívó kell vagy beutaló? :)



En ugy vagyok vele celeb meg egyeb bulvar faszsagok nem erdekelnek

szerintem is felesleges uj hq-kat nyitni, nem kell sem duhongo, sem +18-as ahol lehet naculni. semmi ertelme.
de ha belefutok egy jo kis szaftos, bulvarfosba, azt akkor is ki fogom posztolni, ahogy eddig tettem csak maradok vele a "kaka" topicsban.

covfefe



csak azokra gondoltam hogy fejtsek ki a gondolataikat, akik igenyelnek hogy ilyesmi ki legyen alakitva a forumon.

Mivel a tobbiek, akik fel is szolaltak hosszasan, ugye nem.

Nem mintha egyeb modon 1 lapra vennelek Riplaval pl. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



irtam, fentebb

covfefe



ja aztan olvastam, es teljesen fair enough velemenyem szerint. Eddig is igy ment ott, aztan olvasta/kommentalta a bulvar hireket aki akarta.

Ha nincs egyeb erv masoktol, akkor lezartnak tekintem a kerdest, marad minden ugy ahogy megszoktuk es jol mukodott, es hivatkozhatunk erre a topikra kesobb vele ha ujra felbukkanna valami es ertetlenkednenek az emberek a moderalas vegett.

Azaz kozos megegyezeses alapon general topikokban nem polsoljuk a faszsagokat a bekefenntartas erdekeben.

Igy a moddoknak sem kell gorcsolniuk hogy mikent kellene korrektul eljarni egy-egy kerdesben vagy csillagot bedobni adott esetben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Valahol vicces, hogy a 17706 kommentből 1-et (egyet) moderálni kellett, és emiatt állt itt a bál. Keményebb a Rewired, mint Dodge City.

Sors bona, nihil aliud.



Igazsag szerint minden jovobeli hasonlo moderacios nezeteltereses es sirasos kerdesre probaltam pontot tenni akkor itt, nem kiemelten monyonak a gay pride-os postja miatt ment itt az eszmefuttatas.

Max csak az inditotta el, mivel ravilagitott egy ket tisztazatlan problema kerdeskorre. Na meg arra hogy jo lenne kiszurkolni az irott szabalyzatunkat is vegre ugye. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!