Jelenlegi hely

Cyberpunk 2077 előzetes!

Utolsó bejegyzés

Cyberpunk 2077 előzetes!
A Microsoft durván zárta az E3-as show-ját. Itt a második Cyberpunk 2077 előzetes. Bőven van mit kikockázni rajta.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=8X2kIfS6fb8
ÁPDÉT: A GamerSyde-nak hála már le is lehet torrentezni a játé... vagyis a trélert makulátlan minőségben.
Szerkesztette: Strato - 2018 aug 28


Fapfapfapfapfapfapfap

Ennyi eleg is ide.

Cyberpunk 2077 is a narrative-driven, open world RPG set in the most vibrant and dangerous metropolis of the future — Night City. You play as V, a hired gun on the rise, who just got their first serious contract. In a world of cyberenhanced street warriors, tech-savvy netrunners and corporate life-hackers, today is your first step to becoming an urban legend.



Ez vajon ilyen nyílt város lesz mint a GTA?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Fura amúgy, hogy cyberpunk témát nappali trailerrel reklámoznak.

Choose your next words with excpetional care!



Érdekes volt az első rendes reklámban Night City-t szinte végig nappal látni.
A grafikán látszik hogy még nincsen végső állapotban.
De amúgy már most a kedvenc játékom. O.O



lolwhat
rwurl=https://i.imgur.com/d8EA5Lk.png

na így megnézve tényleg vicces volt a "haxx". Aki nem látta, annak itt a timestamp:
rwurl=https://youtu.be/GSpkM3-A6ys?t=2h38m18s

és az egyedüli sajnálatos része az, hogy azok az elpörgetett cuccok nem béta kulcsok voltak... tudom, kipróbáltam párat :D

ez meg a zene, ha valakit érdekel a teljes:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=G70S5fumHso


LY képe
LY
Donator

Hat ez jobb mint amire szamitottam :0



Hát, a buzi főszereplő a fülbevalóival nem sok jót sejtet.

Non serviam



Aszondod megérte az emlegetett hajtás nekik? :D

@ Reaper : ebben a világban vagy téged basznak meg, vagy fordítva. Szerintem csak felkészült mindkét lehetőségre :D



A szokásos hidden message:
rwurl=https://i.imgur.com/iNHwlj9.png

It's been over 2077 days since we announced our plan to develop Cyberpunk 2077. We released a CGI trailer, gave some interviews and... went dark. Normal procedure for these kinds of things - you announce a game and then shut up, roll up your sleeves, and go to work. We wanted to give you The Witcher 3 and both expansions first, which is why this period of staying silent was longer than we planned. Sorry for that.

As soon as we concluded work on Blood and Wine we were able to go full speed ahead with CP2077's pre-production. But we chose to remain silent. Why? At some point, we made a decision to resume talking about the game only when we have something to show. Something meaningful and substantial. This is because we do realise you've been (im)patiently waiting for a very long time, and we wouldn't want anyone to feel that we're taking this for granted. On the contrary - it gives us a lot of extra motivation. The hype is real, so the sweat and tears need to be real, too :).

But to the point. Today is the day. If you're seeing this, it means you saw the trailer - our vision of Cyberpunk, an alternative version of the future where America is in pieces, megacorporations control all aspects of civilised life, and gangs rule the rest. And, while this world is full of adrenaline, don't let the car chases and guns mislead you. Cyberpunk 2077 is a true single player, story-driven RPG. You'll be able to create your own character and..., well, you'll get to know the rest from what we show at our booth at E3. Be on the lookout for previews!

Before we finish, you probably have some questions, right?

When? When we told you we would only release the game when it's ready, we meant it. We're definitely much, much closer to a release date than we were back then :), but it's still not the time to confirm anything, so patience is still required. Quality is the only thing that drives us - it's the beauty of being an independent studio and your own publisher.

How big? Seriously big, but..., to be honest, we have no bloody clue at this point in time. Once we put it all together, we will openly tell you what you can expect. And we promise we'll do this before we start talking about any pre-orders or ask anything of you.

Free DLC/Expansions/DRM? Expect nothing less than you got with The Witcher 3. As for DRM, CP2077 will be 100% DRM-free on PC.

Microtransactions? In a single player role-playing game? Are you nuts?

Once again, thank you for your patience. If you have a minute, do visit cyberpunk.net and share your opinion (about anything) with us. We read everything you post and we treat it very seriously.

Yours, CD PROJEKT RED Team



Na, akkor mégsem kell fülbevalós buzit játszani, jól van.

Majd 2020-ban meglátjuk, mi sült ki belőle.

Non serviam



Eddig még mindig tetszik. De azért még nem ülök föl a hájpvonatra (például nekem a zene se tetszett, meg 1-2 jelenet is cinkes volt)... Követem tovább a sorsát.



egy reddit comment szerint kb egy év:

The trailer starts a one year media blitz according to their financial meetings. It won't be long now.



nagi írta: lolwhat
és az egyedüli sajnálatos része az, hogy azok az elpörgetett cuccok nem béta kulcsok voltak... tudom, kipróbáltam párat :D

Witcher 3 GOTY kulcsok voltak Xboxra. ;)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ejj, ez ütött rendesen.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hát igen, gondoltam, miután se gog, se steam nem ette meg őket :D



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


KMZ képe
KMZ

Szép szines :) Amúgy nagyon sírnak az emberek a redditen hogy nem elég darkos muháhhá. Mondjuk nem néz ki egetrengetően jobban mint a W3 de ha jó a gameplay pont lefosom. A zenéje meg tuti zsír lesz.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


KMZ képe
KMZ

Mondjuk nem mintha releváns lenne hogy Gibson papa mit mond

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Na ja. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Az a poén, hogy a Witcher 3-ban, amikor kérdeztük hogy hány világban járt már, Ciri megjegyezte, hogy volt egy olyanban ahol a házak az égig értek és az emberek fémet hordtak a fejükben. :) Érdekes easter egg. :)

Ez alapján akár még Ciri-be is belefuthatunk. :) Remélem ha csak utalás szintjén is de nem hagyják ki ezt a ziccert. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Igen :-) Mindenkinek repülő szekere van, és az emberek messziről harcolnak egymással :-) Remélem tényleg lesz benne Ciri.


ShowHide spoiler #/v/-n találtam.

Choose your next words with excpetional care!



-az írás nagyjából jó
-de én nem aláznám a steampunkot sem. Szerintem pl. Gibson is vitatná hogy az "only aesthetics" :-)



Igen én is mögé szerkesztettem, hogy SP-t nem feltétlenül kell idekeverni.

Choose your next words with excpetional care!



Jaja, azzal is egyetértek. Pont Gibsonnak is van sok napfényes és mégis cyberpunk helyszíne. Pl. Barrytown, ahol Bobby "Count Zero" felnőtt, akár nézhetne ki így, mint ez a trailer.



Choose your next words with excpetional care!



#6 már ott van, és az az előadó saját csatornáján, linkekkel soundcloudra/stb, nem lopva. :)



Ugyan most nincs időm rinyálást bújni, de nem elképzelhető, hogy a specifikus kritikával élők (egy része legalábbis) a trailert nem azért szapulják, mert "nem elég cyberpunk", hanem mert nem elég Cyberpunk? Vö. napos város: cp-ben nyilván léteznek napos városok, de a Cp városának ezért mégiscsak Night City a neve, és ez az elejétől rányomta a bélyegét a játékra hangulatilag, a szerzői szándék szerint. Elvégre a CDPR konkrét rpg-adaptációt készít, nem csak egy random cp-játékot. Persze a fedélzeten van a pnp-törzsfőnök is, meg új, akár mindenben vadul eltérő kiadás is készül, szóval a végén még kiderül, hogy a régi fanoknak semmi fogódzójuk nem lesz a kánonborulások kritizálásához, heh.

ibi amentia latet



Annó, lassan 6 évvel ezelőtt a CDPR nem csak azt közölte hogy a fedélzeten lesz Mike Pondsmith a készítés ideje alatt, de azt is hogy rendhagyóbban akarják megközelíteni az alapanyagul szolgáló világot. Nem csak sötét, letargikus és nyomasztónak, hanem színesnek is. Emögött az az érv is szerepelt hogy elég filmben és játékban láttuk a sötét mocskos esős város képet, már nem hat újnak.(ettől még lehet benne persze)
Ez a reklám csak annyit mutatott hogy nem féltek kissé belenyúlva modernizálni a 80as évek elképzeléseit, és nappalt is teremtettek Night Citynek, ami sztem nem baj elvégre ez nem Gotham.
Szerintem így is hangsúlyos lesz majd az éjszakai élet, de lesz egy életvidámabb oldala is a világnak ami legalábbis nem nyomasztó. Az hogy ebben a trailerben ez a világos képi világ dominált nem jelenti feltétlen azt hogy végig ez is lesz a játékban.(Lehet direkt tesztelni akarták ezzel a közönséget.) Három jelenet is van a videóban ami éjszakát, pirkadatot mutat.
Nekem megvan a szerepjáték könyv és nagyon szeretem, emiatt megértem azokat is akik kissé még emésztgetik amit láttak. Nekem nagyon begyere hogy olyan CP játék lesz amilyet még nem láttunk, de tenném hozzá én személy szerint semmi kivetni valót nem találtam a reklámban pedig kikockáztam már.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!