Nintendo

Utolsó bejegyzés


Többen sokként élték meg, hogy Marionak van mellbimbója.
https://twitter.com/hashtag/MarioNips

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



a nintendo tax tovább él, óje...

https://abload.de/img/img_20170909_141348-9kra82.jpg




valaki itt csinált már snes mini hack-et?
látom hogy van fent csomó videó erről, de érdekelne egy itteni vélemény is.
nem akarnám degeszre tömni több száz játékkal, de pár kedvenc címet rádobnék.
final fight, mortal kombat, killer instinct, tnmt stb.

érdemes e próbálkozni már ezekkel a "béta" hackekkel, vagy várjunk valami véglegesre

(amúgy érdekes, hogy először teljesen elítéltem ezt a dolgot, de hogy mennyire cuki a gép és mennyire jók a rajta lévő játékok, csak akkor döbbentem rá mennyire hiányoznak a rajta nem lévők)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Haver bevállalta, nála hibátlanul működik (bár van valami kavarás, szerintem a régióval, mert bizonyos játékok keresztbe be-becsíkozódnak), bár ő azért úgy állt hozzá, hogy ha tönkremegy, maximum vesz egy másikat. A kommentek között gyakran előfordul, hogy nem úgy sül el, ahogyan kellene, aztán ilyenkor boltja válogatja, hogy bukod-e a garanciát.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



meh... bombonetta 3 bejelentés switchre. illetve nagyon kreatívan portolják megint az 1et és a 2őt, pedig a platinumban lenne kreativitás bőven egy új szériához.



+ Zelda lett a GOTY, meg ki is jött az új DLC, motorral, mert csak :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nálam mondjuk most pont ez vetet Switchet jövőre. =/

Meg akkor már valószínű futok pár tiszteletkört a soha ki nem próbált nintendo frencsájzokkal.



jobb a semminél, de én akár egy madworld portra is jobban nyálcsorgatnék. na nem baj, jövőre no more heroes, és remélhetőleg metroid prime 4.



Nem bánod meg. Egy hónapja vettem. Nagyon fun cucc. Minden ismerős ájuldozik. Pst be se kapcsoltam hónapok óta :(



akkor egy gyors szondázás :D szinkronizációs problémák nincsenek már a joyconokkal? illetve amikor bent van a sínben a joycon nem lötyög egyáltalán?



+ még Tibre kommentje mellé egy kérdés: az a hiba, hogy dokkolt állapotban képes deformálódni a konzol, mint valami rossz minőségű tablet már meg lett oldva, ugye?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én a super mario kiadást vettem meg. Szinkronnal nincs gond. A jobb oldali jó lötyög de nem észrevehetően a konzol nem deformalodik.



Egy hónap után már lötyög? dafuq?!



Alapból lötyög a jobb oldali. De nem vészesen majd csinálom videót ha elmúlt a másnap.



Switch worldwide sales top 10 million

erre azért nem gondoltam volna. és még le se csengett a karácsonyi időszak teljesen.



Egy csomó gamer videósnál láttam, hogy valami pót sines megoldásuk van a Nyko- tól.



lement a nintendo direct mini. semmi extra, sok port érkezik. jön a donkey kong tf switchre is, vmint május végén a dark souls remastered, de abból is teasert mutattak csak.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nintendonál is beköszöntött a vr :D amúgy érdekes koncepció. inkább ilyen dolgokba öljék a research and development lóvékat mint az n+1 wii u portokba.

az ár mondjuk szokás szerint vicces. 70 és 80 dollár pár kartondobozért, meg basic szoftverekért. megy ez fele ennyiért is nintendo.

közbe friss infó a franciáktól:

IGN France specifies that it will be possible to buy the game cartridges separately and Nintendo will also provide the design pattern for free.

The purchase of the kit is not mandatory.

Note that the kits will not be mandatory - although the cartridge is needed - since Nintendo plans to offer the cardboard design pattern for free for aspiring builders



Amíg van, aki megveszi ennyiért, addig ennyiért fogják adni.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



én azért drukkolok neki, hogy sikeres legyen. kreatív dolog nagyon.



Azért halkan megjegyezném, hogy menjenek a picsába a játék árazásaikkal. :D 1 éves játék drágább mint egy friss ps4/xbox megjelenés. Vicc. Mondjuk ahogy tegnap átnyálaztam minden létező játék teljes áron megy csak. dafuqizdisz? =/


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Megvan ennek az előnye is: ha nem tartod meg örökre, jó áron tudod eladni, akár még egy-két év után is. Évtizedek óta létezik a Nintendo-árazás.

De például amikor WiiU-ra jött az online store. 10 eurókért szórták a Super Mario Galaxykat és más prevgen nagy neveket. Nem tudom, hogy most mi a helyzet, mennyire lehet digitális akciókra számítani.

Sors bona, nihil aliud.



wii u-n volt nintendo selects, előtte gamecube-on player's choice. kb mint az ezt vedd meg sorozat. 5-6kért lehetett pár kiválasztott játékot megvenni dobozosan. de miután a switch sikeres, bármiféle jelentős price dropot nem tartok esélyesnek se dobozos, se digitális változatban.



Előnye megvan igen, csak mondjuk a Zeldától valszeg nem fogok megválni. Mario Kart-tól se válnék meg amíg kijön egy új, talán a Mario + Rabbids ami egy végigjátszás után mehet a levesbe. Mind1 végülis csak elég nevetségesnek tartom, hogy az 1 éves játéktermést beszerezni a gép mellé többe kerülne mint maga a gép.

Persze ezen segített nálam a Zelda+Mario Bundle, de a Kart meg Rabbids meg Splatoon 2-t még nagyon szívesen tolnám. Meg ugye Bayonetta. Ez a 4 játék egyben lenne közel 200 font úgyhogy ez így kösz, de most kösz nem. Majd pár hónapon belül talán már lesznek olcsóbban is. Addig meg elleszek a Zelda+Mario+Bayonetta kombóval. :(

BTW a Zelda valami elképesztően kurva jó.



BTW a Zelda valami elképesztően kurva jó.

Az új Zelda szar, téged is megvett a Nintendo.
Bizonyítólink:
[YouTube megmondóember két és fél órás Háború és béke kaliberű elemzése, címe "Nem olyan kiemelkedő a Zelda, méghozzá ezért!" 5/10]

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Na ja, ezzel én is úgy vagyok, hogy amit Nintendón játszanék, azt nem tervezném eladni. De majd ha pár év múlva bejelentik a remastert mindenből, eladhatod gyorsan jó pénzért egyben :)

Manapság már úgyis van több gépe az embernek, akkor nem baj, ha az egyikre nincs 100 játéka, de ugye ezen segíthetne egy "NintendGOG" (Virtual Console for Switch), ott más lenne az árszabás, és én ki tudnám használni, te meg nyilván nem lennél célközönség :) De látjuk, hogy a NES és SNES Mini teljes potenciálját sem használták ki, maradtak nosztalgiafalatok, de annak kiadósak. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e N64 Mini, és ha igen, hogy sül el, mert ott már több sebből vérezne az eddigi koncepció egy az egyben történő alkalmazása. Bukni persze nem tudnának rajta.

De ha normális online és retrókonzolt csinálnak a Switchből, nagyon nehéz lesz már megúsznom nekem is egy újabb Nintendo-masinát.

Sors bona, nihil aliud.



szép

In the US last month, Switch sold more units than any other gaming system. 1.5 million units were sold during the five-week reporting period of December. Nintendo also reiterates that “Switch has sold more than 4.8 million units, making it the fastest-selling home console in U.S. history.”

még se lesznek ingyen a kartonok ha esetleg külön vennénk meg a szoftvert:

Contrary to its first report, you will not be able to receive the cardboard patterns for free.



BTW a Zelda valami elképesztően kurva jó.

Még nem kapott el a gépszíj... Viszont a Mario... Jézusom! Az kész... mindennap bekapcsolom emiatt a konzolt és gyűjtögetem a holdakat.

Kart meg Rabbids meg Splatoon 2

Dettó. Viszont szoktak NAGYON-NAGYON ritkán dealek lenni a Nintendo shopban, amik meg is érik. :D Általában ilyen noname indie játékokat akcióznak. :( Szomorú!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!